+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Believe Well-Built Man Pil Pelangsing L-carnitine kanggo wong (seri Slimming)

Kategori: Tags: ,

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Informasi ing web mung kanggo nuduhake referensi,
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Percaya kanggo wong, pil protame biologis, dirancang khusus kanggo wong kanthi obesitas sing prasaja. Utamane bisa nyuda weteng gedhe lan nyuda bobot, lan uga bisa ngilangi racun-racun sing mbebayani lan trigliserida sing luwih murah.
Wong lemu duwe ciri sing umum: padha nuduhake gejala sing jelas saka sawetara masalah sehat, kayata kolesterol dhuwur, lipid getih dhuwur, tekanan darah tinggi, gula getih dhuwur, trigliserida dhuwur lan arteriosklerosis.
Kanggo ngatasi masalah sing ngganggu kasebut, mula-mula kita nambah metabolisme sel lemak lan ngresiki awak saka racun-racun sing mbebayani kanthi nggunakake sawetara bahan sing kuat lan aktif, kayata enzim asam organik, enzim lipolitik, enzim pencernaan, fibrin glukosa-polimer, protamex lan peptidase. . Kangge, amarga cairan ing weteng lan lingkungan saluran pencernaan, enzim ngowahi ekstrak Garcinia Cambogia (HCA), L-carnitine lan bahan liyane dadi unsur aktif kanggo mbusak lemak saka sel lan ngilangi lipid getih kanthi luwih efektif.
Encomia ulmoides nduweni fungsi ngedhunake trigliserida, nguatake pinggul, ginjel, balung lan otot. Kita nambah Encomia ulmoides menyang produk bobot mundhut kita, kang ndadekake produk kita luwih sukses ngebaki ciri fisik wong kang ngurangi bobot, lan kanthi mangkono luwih èfèktif ngurangi bobot, trigliserida ngisor, lan ngiyataken awak kita ing cara sehat.
Bahan Utama: Ekstrak Garcinia Cambogia (HCA), L-carnitine, Encomia ulmoides, fibrin glukosa-polimer, protamex, enzim asam organik, enzim pencernaan, enzim lipolitik, peptidase, enzim serat, Gynostemma pentaphyllum, lsp
fungsi: nyuda weteng gedhe, awak langsing, lan trigliserida ngisor.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)