+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Macem-macem Vitamin Zinc Probiotics Powder

Kategori:

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Werna: putih
Wangun: bubuk
Lingkup aplikasi: fungsi kesehatan, nambah kakebalan;
Populasi sing cocog: wong sing kekebalan kurang;

Macem-macem Vitamin Zinc Probiotics Powder minangka mikroorganisme sing migunani kanggo kesehatan manungsa, sing bisa njaga keseimbangan saluran usus sing sehat, utamane kalebu bifidobacterium lan Lactobacillus. Nduwe fungsi perawatan kesehatan usus, nambah kekebalan, lan efek ngatur. Macem-macem Vitamin Zinc Probiotics Powder bisa ngaktifake sistem kekebalan awak dhewe, supaya bisa ngasilake zat kekebalan kanggo nyegah infeksi bakteri lan virus. Kanggo bayi sing kurang kekebalan kayata kerep selesma lan mriyang, sawise njupuk probiotik, sistem kekebalane bisa berkembang luwih apik lan daya tahane bakal saya kuwat lan kuwat.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)