+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Laktoperoksidase

tuku Laktoperoksidase Enzim Online. Pasokan Pabrik Food Grade Lactoperoxidase saka susu sapi kanthi rega murah.

Supplier & Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar. >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Informasi ing web mung kanggo nuduhake referensi,
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Penampilan: bubuk coklat entheng
Aktivitas enzim: ≥35u / mg
Arsenik (As): ≤0.01%
Logam abot: ≤0.01%
Retensi aktivitas enzim: >99%

fungsi
1. Nduweni efek anti-infèksi lan antioksidan.
2. Iki nduweni peran penting kanggo nglindhungi kelenjar susu wanita lactating lan saluran usus bayi sing anyar saka mikroorganisme patogen.
3. Bisa èfèktif nambah kakebalan awak, nambah fungsi gastrointestinal, lan ningkataké wutah tissue lan wutah lan pembangunan awak.
4. Nduwe fungsi anti-oksidasi sing kuat, bisa ngilangi radikal bebas oksigen, nyegah penyakit manungsa lan penuaan anti-oksidatif.

Deskripsi Lactoperoxidase saka susu sapi
Lactoperoxidase minangka enzim sing ana ing susu.
Lactoperoxidase minangka glikoprotein kanthi klompok prostetik hemin sing bisa kedadeyan minangka campuran saka rong isozim. Bobot molekul 77500 dalton.
Lactoperoxidase ana ing kelenjar susu, saliva lan lacrimal mamalia lan sekresi masing-masing, yaiku susu, saliva lan luh. Iki minangka salah sawijining konstituen umum ing susu sapi lan manungsa lan ana ing kabeh susu mamalia sing wis dites nganti saiki. Lactoperoxidase minangka peroksidase pisanan sing disekresi, lan nduweni peran penting kanggo nglindhungi kelenjar susu wanita lactating lan saluran usus bayi saka mikroorganisme patogen, lan minangka bagean saka sistem pertahanan awak.
Aktivitas biologis lactoperoxidase yaiku antibakteri. Lactoperoxidase minangka enzim kanthi efek antibakteri ing protein whey. Utamane mateni bakteri liwat reaksi enzimatik lan nyegah pertumbuhan lan metabolisme bakteri.
Lactoperoxidase lan hidrogen peroksida lan tiosianat (SCN) bisa mbentuk "sistem lactoperoxidase (LPS)". Sistem enzim iki nduweni aktivitas antibakteri, bisa nyandhet wutah bakteri Gram-positif lan bakteri negatif tanpa kulkas, ndawakake umur beting susu seger, lan nduweni efek "sterilisasi kadhemen". LPS ing susu ora mung nduweni efek antibakteri, nanging uga nyegah akumulasi peroksida kayata hidrogen peroksida, saéngga nyegah karusakan sel sing disebabake dening peroksida lan nglindhungi kelenjar susu.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)