+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Pabrik Kontrak Kapsul NMN Kemurnian Ultra sing Distabilisasi

Kita nggolek agen kanggo Ultra High Purity Stabilized Kapsul NMN kontrak manufaktur / pabrikan / manufaktur /OEM kanggo nambah produk anti-tuwa.

Suplemen kesehatan merek label pribadi, desain khusus kapsul lan softgel NMN sampeyan kanthi macem-macem ukuran, warna, lan rasa.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Informasi ing web mung kanggo nuduhake referensi,
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Informasi Product

NMN 16000 mm

500 mg/butir NMN (β-nicotinamide mononucleotide) .
Bahan: pati, produk dekomposisi pati, mononukleotida nikotinamida, HPMC
Isi: 60 kapsul
fungsi:
Bantuan ing Whitening Kulit, nambah fungsi sistem ammune
paket:
250mg / 60caps / botol, kemasan akeh utawa khusus Utawa disesuaikan
Umur Rak: 24 Wulan
Sample:
We nyedhiyani sampel gratis kanggo mriksa kualitas yen perlu.
OEM / ODM:
Kita uga nyedhiyakake formula khusus lan label pribadi. Yen perlu, hubungi kita.

fungsi

① Whitening lan efek pangayoman UV
② Peningkatan fungsi kognitif lan memori
③ Promosi sirkulasi getih lan perbaikan fungsi jantung
④ Aktivasi otak lan nyegah gangguan neurologis
⑤ Kontrol obesitas lan efek pembakaran lemak
⑥ Penindasan penuaan lan aktivasi sel
⑦ Ngapikake fungsi sistem ammune
⑧ Ningkatake metabolisme energi lan aktivitas fisik

Fungsi Kapsul NMN

Fungsi Kapsul NMN

Apa NMN?

Mononukleotida nikotinamida, uga dikenal minangka "NMN" lan "β-NMN", minangka versi vitamin B3 sing mecah lemah sing minangka prekursor 1 langkah kanggo NAD + (Nicotinamide Adenine Dinucleotide). NMN bubar dadi topik populer sing ditliti dening para ilmuwan terkemuka.
NMN dumadi sacara alami ing awak lan minangka turunan Vitamin B3 (niasin), uga bisa dipikolehi saka sumber panganan kayata woh-wohan, susu, lan sayuran.

NMN

NMN

NAD + mudhun
Dianggep minangka panyebab utama penuaan manungsa

Prinsip lan Khasiat NMN

Prinsip lan Khasiat NMN

NAD + bisa ngaktifake protein umur dawa lan njaga kemampuan ndandani gen. Nalika kita umur, tingkat NAD + ing awak terus mudhun nalika umur 30 taun.
Ing umur 60 taun, tingkat NAD + kurang saka 1/4 saka wong enom, sing bakal nyebabake kerentanan penyakit, tambah masalah kesehatan.

Prinsip lan Khasiat NMN

1. Ndandani karusakan DNA

PARP (poly ADP-ribose polymerase) minangka enzim ndandani DNA sing nduweni peran kunci kanggo ndandani DNA sing rusak. NAD + minangka landasan penting kanggo PARP kanggo muter peran ing ndandani DNA.

2. Ndhukung produksi NAD +
NAD + bisa nyedhiyakake energi kanggo sel, nambah kekebalan, nyepetake ndandani lan regenerasi jaringan, supaya awak manungsa tetep sehat.

3. Aktifake SIRTUINS
Sirtuin minangka kulawarga protein deacetylase sing gumantung NAD +, uga dikenal minangka protein umur dawa. Sawise NMN ngunggahake tingkat sel NAD +, akeh fungsi sing migunani (kayata ningkatake metabolisme lan nglindhungi sistem kardiovaskular) diwujudake kanthi ngaktifake Sirtuins.

NMN

NMN

Grup sing ditrapake

1. Kanggo wong tuwa, digunakake kanggo mbantu ningkatake macem-macem penyakit pikun;
2. Wong tengah umur, ngilangi utawa ngenthengake macem-macem masalah sub-kesehatan, kayata lemes kronis, kurang turu, mundhut sesanti, lan liya-liyane;
3. Wong sing turu bisa nyepetake pulihe awak;
4. Calon kudu nambah kemampuan kanggo nolak stres lan tetep pikiran sing resik;
5. Wong kanthi dosis radiasi sing luwih dhuwur, kayata ahli radiologi, perawat, lan kru udara, bisa nambah kemampuan kanggo ndandani gen sing rusak amarga radiasi;
6. Kanggo pasien kanker, mbantu pasien ndandani gen sawise radioterapi lan kemoterapi, ningkatake kekebalan, lan nyepetake pemulihan fisik;
7. Bodybuilders, akselerasi wutah otot;
8. Atlet, nambah tingkat energi lan kacepetan reaksi;
9. Kanggo ngombe alkohol, ningkatake kemampuan kanggo mabuk, nglindhungi ati, lan ndandani gen sing rusak amarga keracunan asetaldehida;
10. Wong sing nandhang sungkowo, nambah tingkat dopamin, ningkatake swasana ati, nambah pasokan getih menyang otak, lan nyuda penurunan otak sing disebabake dening depresi;
11. Wanita setengah baya lan tuwa bisa ningkatake kesehatan kulit lan nundha penuaan kulit;

Babagan Safety lan Hygiene

SGS

SGS

SGS

Laporan Related Product

Layanan & Kaluwihan OEM

1) Pangiriman singkat
2) Label pribadi lan desain paket
3) 24 jam stand by
4) Luwih saka 20 taun pengalaman
5) OEM / ODM ditrima
6) Dhukungan sampel
Kita ndhukung layanan OEM / ODM lan sampel gratis, hubungi kita kapan wae.

Layanan Produksi Kontrak - Pabrikan Produk Lokal

Minangka pemasok produk kesehatan alam profesional, layanan khusus sing beda kasedhiya. Kaya kapsul hard lan alus, tablet, gummy.
Miturut manajemen produksi standar GMP, saka bahan mentah nganti produk rampung, audit kualifikasi, kita ngontrol langkah demi langkah. Tujuane kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo saben pelanggan.

Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap, pls klik link iki kanggo kontak karo kita.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)