+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Propolis Softgel Gelatin Kapsul

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Informasi ing web mung kanggo nuduhake referensi,
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

fungsi:
(1) Minangka antimikroba
Gumantung marang komposisi, propolis bisa nuduhake sifat antibiotik lan antijamur lokal sing kuat
(2) Minangka emolien
Pasinaon uga nuduhake yen bisa uga efektif kanggo ngobati lara kulit.
(3) Minangka immunomodulator
Propolis uga nuduhake efek immunostimulant
(4) Propolis minangka subyek riset kedokteran gigi anyar, amarga ana sawetara bukti yen propolis bisa aktif nglindhungi karies dental lan penyakit lisan liyane, amarga sifat antimikroba.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)