+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Jinyangjian

Pabrik pasokan rega paling apik lan COA saka Jinyangjian kang utamané digunakake kanggo nambani kelainan seksual / disfungsi.

Kita nyedhiyakake bubuk Jinyangjian berkualitas tinggi, kita minangka pemasok pabrik Jinyangjian, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Jinyangjian murni para pelanggan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Informasi ing web mung kanggo nuduhake referensi,
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Karakter: bahan penambah seks, stimulan seks, curer ED, ningkatake kemampuan seks, ngobati kelainan seksual; gampang larut ing banyu lan alkohol, tanpa rasa pait.
Karakteristik: kristal kaya bubuk kuning cahya sing gampang larut ing banyu lan alkohol, tanpa mambu khusus.
Fungsi: Jinyangjian kalebu inhibitor phosphodiesterase tipe-5, utamane digunakake kanggo ngobati kelainan / disfungsi seksual.
Penyakit adaptif: pembusukan fungsi seksual lanang, kelainan seksual lan ED
Dosis & Dianggo: 40-80mg / wektu, tahan luwih saka 3 dina
Spesifikasi: 1kg/20kg/100kg.

aplikasi:
bisa digawe dadi tablet, pil, kapsul, cairan lisan, granula, tablet chewable lan wangun dosis liyane

Deskripsi Tentang Jinyangjian
basa Jinyang bisa ningkataké metune saka oksida nitrat ing sel syaraf dening difusi liwat sel otot Gamelan cavernous, aktivasi enzim guanylate, kegiatan guanylate cyclase bisa catalyzed dening gip wutah cgmp, cgmp signaling utusan kapindho, bisa sayah Gamelan saka penis, wekasanipun penile degdegan, Jinyang basa úa aktif bisa ningkataké akselerasi cgmp kui, supaya Tambah Gamelan ing cgmp kanggo gain lan njaga degdegan. Sawise njupuk produk liwat panyerepan gastrointestinal kira-kira 50% saka onset 15-30 menit, 1 jam sawise wiwitan 83% wong, kang tahan kanggo 8-12 jam, 40-116 jam setengah umur wong diwasa, setengah umur saka insufficiency ngenani babagan ginjel. Dosis sing disaranake produk iki yaiku 50 mg. Dibandhingake karo obat-obatan liyane sing padha, kauntungan nambahake efek samping sing cilik banget, larut ing alkohol, lan ora bisa dideteksi.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)