+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Herb Immunity Drink (Rasa Ginseng)

We are looking for a agen kanggo Herb Immunity Drink (Rasa Ginseng) pabrik kontrak / pabrik / manufaktur / OEM kanggo nambah produk sistem imun.

Suplemen kesehatan merek label pribadi, desain khusus kapsul lan softgel NMN sampeyan kanthi macem-macem ukuran, warna, lan rasa.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:
Minuman Kekebalan Herb

Minuman Kekebalan Herb

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)