+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Formula Anti-Diabetes Alami

Kategori: Tags: ,

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Natural Anti-Diabetes Formula-efek cepet, ora efek sisih.
Dosis
100-200mg saben dina, efek kasebut sebanding karo dosis.

Farmakologi Hipoglikemik
Bahan mentahan Anti-diabetes yaiku inhibitor DPPIV, DPPIV minangka enzim regulasi. melu proses transduksi sinyal ing pangembangan respon imun sing nyebabake diabetes tipe Ⅱ, DPPIV prihatin banget minangka target obat diabetes. Ing wektu sing padha Bahan mentahan Anti-diabetes uga dadi sensitisasi insulin, Ora mung efek hipoglikemik sing signifikan, nanging uga bisa nambah toleransi glukosa kanthi signifikan.

karakter
Wêdakakêna putih, ora pait, larut ing alkohol, larut ing banyu.

Indikasi
Wong sing nandhang diabetes jinis Ⅱ.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)