+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Delima

Nyedhiyakake kualitas dhuwur Ekstrak Delima bubuk karo asam Ellagic kanthi rega paling apik saka pabrik China.

Kita minangka pemasok pabrik Ekstrak Delima, saka bahan mentah nganti lapisan pemeriksaan proses produksi, kanggo nyedhiyakake Ekstrak Delima murni kanggo pelanggan.
Yen sampeyan kasengsem ing Extract Pomegranate, hubungi kita langsung.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Nama Botani : Punica granatum L.
Bagian sing digunakake: Woh, Kulit
Bahan aktif: Polyphenol, Asam Ellagic, Punicalagins
Penampilan: Wêdakakêna Coklat
Cara Tes: UV
Spesifikasi: 10:1 20:1 30:1

fungsi
1.Digunakake kanggo nolak aterosklerosis lan tumor;
2. Bakal nolak anti-oksidan, inhibisi senescence lan whitening kulit;
3. Nduwe fungsi kanggo macem-macem gejala sing disebabake dening gula darah tinggi, hipertensi;
4. Nduwe panggunaan koagulan, nyuda tekanan getih lan sedasi;
5. Bisa nahan virus human immunodeficiency (HIV) lan macem-macem mikroba lan virus;
6. Nduwe efektif anti-kanker rektum lan usus besar, karsinoma esophageal, kanker ati, kanker paru-paru, karsinoma ilat lan kulit;

Deskripsi Ekstrak Delima
Pomegranate, (Punica granatum L ing basa Latin), kalebu kulawarga Punicaceae sing mung kalebu siji genus lan rong spesies. Wit iki asli saka Iran nganti Himalaya ing India sisih lor lan wis dibudidaya wiwit jaman kuna ing saindhenging wilayah Mediterania Asia, Afrika lan Eropa.
Ekstrak Pomegranate nawakake akeh keuntungan kanggo sistem kardiovaskular kanthi nyegah karusakan ing tembok arteri, ningkatake tingkat tekanan getih sing sehat, ningkatake aliran getih menyang jantung, lan nyegah utawa ngowahi aterosklerosis.
Ekstrak pomegranate bisa migunani kanggo wong sing nandhang diabetes lan wong sing duwe risiko penyakit kasebut. Iki mbantu nyuda tingkat gula getih sawise mangan lan nglindhungi sistem kardiovaskular saka karusakan sing disebabake diabetes.
Ekstrak Pomegranate uga katon kanggo nglindhungi kesehatan kulit lan ati.
Ekstrak Pomegranate ngemot polifenol penting (bahan kimia tanduran) sing mbantu ningkatake kesehatan antioksidan lan mbantu nglawan radikal bebas sing ngrusak sel.
Ekstrak pomegranate nduweni unsur nutrisi pelengkap sing apik kanggo manungsa, duwe dandanan rambut kanggo nambah efek anti-tuwa, uga bisa nglindhungi mata.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)