+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Extract Epimedium

Produsen pasokan Ekstrak Gulma Kambing Mesum Ekstrak Epimedium (40% Icariin).
Pabrik langsung pasokan Epimedium ekstrak (Epimedii Herba Extract).
Ekstrak Epimedium bisa ningkatake kinerja seksual lan ningkatake fungsi hematopoietik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Ekstrak Epimedium Sagittatum; Ekstrak Herba Epimedii; Ekstrak Suket Wedhus Mesum
Jeneng botani: Epimedium brevicornu Maxim.
Bagian Digunakake: Godhong
Bahan Aktif: Icariin & Flavone
Cara Pengujian: HPLC

Spesifikasi Umum
Ana macem-macem jinis Epimedium kanthi macem-macem sumber bahan obat, lan ana bedane kualitas. Kualitas spesies sing padha beda-beda ing panggonan asal sing beda, lan kualitas spesies sing beda ing panggonan asal sing padha uga beda. Kualitas macem-macem bagean Epimedium uga beda.

Icariin10%
Icariin10% (standar Eropa)
Icariin10% (Larut banyu kanthi lengkap)
Icariin20%
Icariin98%
Icariin10%
Icariin20%
Icaritin98%
Flavonoid Epimedium5%
Flavonoid Epimedium20%

1. Spesifikasi: Icariin10%-98%
Penampilan: bubuk alus coklat nganti kuning cahya
Kelarutan: Larut ing etil asetat, etanol, ora larut ing kloroform, eter, benzena.
Spesifikasi produk utama: 10% icariin
10% Icariin (larut banyu lengkap)
20% Icariin
40% Icariin
98% Icariin
Ringkesan Produk: Icariin nuduhake androgenicity. Saiki, ana rong arah aplikasi utama ing pasar, siji yaiku arah tonifying ginjel lan nguatake Yang. Ing arah iki, akeh wong sing mikir yen luwih dhuwur isi icariin, efek sing luwih jelas (efek ing kene nuduhake hormon lanang ing awak). Nyatane, Epimedium Efek sekam minangka efek sinergis saka zat flavonoid. Saka perspektif tingkat wutah androgen ing awak dhewe, isi icariin bisa tekan puncak nalika isi icariin 40% -60%, lan efek bisa tekan puncak nalika 60% -98%. Lan terus mudhun alon-alon (rekomendasi spesifikasi adhedhasar syarat formulir dosis pelanggan). Arah kapindho yaiku aspek balung lan sendi. Dosis saben dina yaiku 300mg-600mg / dina, lan jumlah tambahan icariin umume luwih gedhe tinimbang utawa padha karo 5.5%.

2. Spesifikasi: Icaritin 98%
Penampilan: bubuk kuning alus
Kelarutan: Larut ing metanol, etanol, DMSO lan pelarut organik liyane.
Spesifikasi Utama Produk: Icaritin 40%, Icaritin 98%
Ringkesan Produk: Icaritin minangka obat imunomodulator molekul cilik inovatif sing dikembangake saka ramuan obat tradisional Cina Epimedium nggunakake bioteknologi modern. Indikasi kasebut yaiku karsinoma hepatoseluler lanjut. Nduwe safety sing signifikan lan khasiat sing jelas kanggo pasien sing diobati karo obat kemoterapi lan obat sing ditargetake, lan wis mlebu uji klinis tahap III. Dibandhingake karo sorafenib, obat pathokan kanggo perawatan kanker ati lanjut ing tahap III, rata-rata kaslametan saka alcoradine sacara signifikan luwih apik tinimbang sorafenib.

Icaritin

Icaritin

Icariin

Icariin

Icariin

Icariin

Icariin

Icariin

Gunakake:

Digunakake ing barang Farmasi / Perawatan Kesehatan / Aditif panganan lan liya-liyane

fungsi
1. Nutrisi ginjel kanggo nambah fungsi seksual lanang, ngredhakaké lara rematik lan kadhemen;
2. Nyegah lan nambani osteoporosis;
3. Nyegah lan ngobati tekanan darah tinggi climacteric;
4. Nguatake fungsi imunisasi organisme kanthi efektif;
5. Nambah aliran getih ing arteri koroner, ningkataké metune semen lan antibodi akeh;
6. Ngapikake fungsi kelenjar seksual, ngatur endokrin lan ngrangsang syaraf sensori;
7. Nduwe efek anti-bakteri, anti-virus lan anti-inflamasi;

Deskripsi Ekstrak Epimedium
Epimedium Extract, uga disebut Horny Goat Weed Extract, tuwuh minangka ramuan hias ing Asia lan Mediterania. Ing Asia, godhongé wis digunakake kanggo nambani rasa kesel lan nambah gairah seksual wiwit abad kaping 16.
Ekstrak Epimedium minangka salah sawijining spesies tartamtu saka genus iki. Bebarengan karo kemampuan sing dianggep bisa ningkatake libido, nduweni kegunaan tradisional liyane lan peran ing obat-obatan Cina. Ana akeh bahan ing spesies Epimedium, kalebu icariin, icariin A, icariin C, epimedin C, lan akeh zat liyane kanthi struktur sing padha lan kegiatan farmakologi sing padha.
Ekstrak Epimedium digunakake kanggo nyusoni ginjel kanggo nambah fungsi seksual lanang, kanggo ngredhakaké lara rematik lan kadhemen, lan liya-liyane. arthralgia amarga angin-dampness lan mati rasa anggota awak.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)