+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak ROOT Maca

Grosir Ekstrak ROOT Maca/ Maca Extract Powder (Lepidium Meyenii L.) kanggo nambah seksual,Entuk rega lan COA saka Maca Root Extract saka Green Stone.
Kita nyedhiyakake Ekstrak Root Maca sing berkualitas tinggi, kita Ekstrak ROOT Maca supplier pabrik, saka bahan mentahan kanggo lapisan proses produksi pengawasan, kanggo nyedhiyani pelanggan murni Maca Root Extract.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Ekstrak Maca
Jeneng Latin: Lepidium Meyenii L.
Bagian Digunakake: Root
Spesifikasi: 4:1,5:1,10:1
Penampilan: bubuk kuning cahya
Bahan aktif: Macamide

fungsi
1. Bisa nambah energi lan toleransi
2.Sampeyan bisa nambah fungsi seksual ing lanang lan wadon
3.Bisa ningkatake kesuburan manungsa lan kewan
4.Nyuda disfungsi hormonal nalika menopause lan andropause
5.Sampeyan bisa ngatur imbalances hormon
6. Nambah kekuatan fisik
7. Nyetel sistem incretion, keseimbangan hormon
8. Ing efek nambah gejala menopause lanang lan wadon
9. Iku alternatif kanggo steroid anabolik, mbantu mbangun otot
10. Nambah energi, swasana ati lan memori

aplikasi
Ditrapake ing bidang produk perawatan kesehatan, digunakake ing kapsul, panganan kesehatan,

Deskripsi Ekstrak Root Maca
Maca ROOT, kabeh alam, wonder Jampi saka Peru, karo sajarah legendaris, saiki nyediakake bantuan kanggo ewu lanang lan wadon. Iki wong lanang lan wadon sing kaya sampeyan iku sampurna normal, individu sehat karo sawetara masalah cilik nanging mumetake. Sawetara nandhang sangsara seksual drive kurang, disfungsi seksual, mundhut libido, lack sakabèhé saka energi lan stamina, aggrivating hot flashes utawa gejala menopause liyane.
Ekstrak akar Maca wis digunakake kanggo ningkatake kinerja seksual, kanggo mbantu wanita sing nandhang lara haid lan ora duwe aturan lan kahanan kaya menopause. Akeh wanita nemokake bubuk Maca mbantu nglawan gejala kesel, kelip-kelip panas lan kuatir sing ana gandhengane karo menopause.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)