+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Bubuk Ekstrak Kerang

Bahan Baku Alami Bubuk Ekstrak Daging Kerang/Ekstrak Kerang didol.
Kita nyedhiyakake Extract Oyster sing berkualitas tinggi, kita minangka supplier pabrik Oyster Extract, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Extract Oyster murni kanggo pelanggan.

Ekstrak Oyster migunani kanggo apa? Apa ekstrak kerang nambah testosteron? Manfaat Bubuk Ekstrak Kerang kanggo kesehatan pria saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Ostrea gigas tnunb
Bagian Digunakake: Daging Seger
Penampilan: bubuk kuning cahya
Bahan Aktif: Polisakarida; Oyster Peptide

Manfaat Bubuk Ekstrak Kerang
1. Ekstrak Oyster sacara signifikan nyandhet agregasi trombosit, bisa nyuda lipid getih lan isi TXA2 ing pasien hiperlipidemia, kondusif kanggo sekresi lan panggunaan insulin, lan bisa ningkatake sensitivitas sel tumor ganas kanggo radiasi lan nyegah pertumbuhane;
2. Taurine sing sugih ing kerang nduweni efek hepatoprotective lan choleretic sing jelas, sing uga minangka obat sing apik kanggo nyegah lan ngobati kolestasis intrahepatic nalika meteng;
3. Unsur jejak sing sugih lan glikogen sing ana ing njerone apik kanggo ningkatake pertumbuhan lan perkembangan janin, mbenerake anemia ing wanita ngandhut lan mbalekake kekuatan fisik wanita ngandhut;
4. Ekstrak Oyster uga minangka panganan sing paling apik kanggo suplemen kalsium. Padha sugih ing fosfor. Minangka kalsium diserep dening awak, perlu bantuan fosfor, saéngga migunani kanggo nyerep kalsium;
5. Ekstrak Oyster uga ngandhut vitamin B12, sing kurang ing panganan umum. Unsur berlian ing vitamin B12 minangka zat sing penting kanggo nyegah anemia pernicious. Mulane, kerang uga nduweni fungsi hematopoietik sing aktif.
6. Protein sing ana ing Ekstrak Oyster ngemot macem-macem asam amino sing apik banget. Asam amino iki nduweni efek detoksifikasi lan bisa mbusak zat beracun ing awak. Antarane, asam ethanesulfonat duweni efek ngedhunake konsentrasi kolesterol getih, saengga bisa nyegah aterosklerosis.
7. Extract Oyster efek aphrodisiac: Tambah ketok saka kelenjar kulup, kapsul semen. prostat, nambah bobot saka bobot saka testicles.

Deskripsi Ekstrak Kerang
Oyster Extract Powder diekstrak saka kerang kanthi cara hidrolisis enzimatik lan nahan taurine, vitamin lan mineral sing paling akeh.
Ekstrak Oyster sugih ing protein, kurang lemak lan minangka sumber taurine, vitamin lan mineral sing apik. Ekstrak kerang minangka suplemen diet sing apik banget, sing migunani kanggo kesehatan jantung, tekanan darah, masalah ati, arthritis lan rematik, nambah fungsi seksual. lan perawatan kulit.
Isi seng ing kerang ana ing urutan pisanan ing antarane panganan manungsa. Punika pitados bilih oysters duwe fungsi ngobati kekirangan, Mudhunake meksa getih, nourishing yin lan ngiyataken yang.Dibandhingake karo tamba positif, Oyster Extract wis efek nambah tartamtu ing kakebalan.Ekstrak kerang uga wis digunakake kanggo abad minangka aphrodisiac kanggo nambah. daya reproduksi wong lanang.
Ekstrak kerang dianggep migunani banget kanggo ngresiki awak lan ati, kanthi ningkatake sekresi empedu lan ningkatake fungsine.
Pasinaon klinis sing dikontrol nuduhake ekstrak kerang nyuda masalah prostat, angina, normalake tekanan getih, mbenerake aritmia jantung, normalake tingkat gula getih ing pasien diabetes, lan nyuda gangguan ati sing disebabake dening metabolisme lemak lan konsumsi alkohol sing kurang.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)