+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Bubuk Kalsium Tulang Zimolitik

Pasokan Kanthi Best Bubuk Kalsium Tulang Zimolitik 99% kanggo Kesehatan Tulang saka Green Stone.

Supplier & Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Tulang sapi
Penampilan: Bubuk putih
Spesifikasi: 99%
Cara Deteksi: HPLC

Syarat Mutu
Kandungan protein ≥ 4%
Isi lemak ≤ 8%
Kandungan Kalsium ≥ 13%
Kandungan Fosfor ≥ 6.5%
Kelembapan ≤ 5%

fungsi
1. Ngapikake tingkat pemanfaatan kalsium ing awak manungsa lan ngatur fungsi awak;
2. Anti-tuwa;
3. Efek nambah kepadatan balung;

Deskripsi Bubuk Kalsium Tulang Zimolitik
Komponen utama bubuk kalsium balung zymolytic yaiku mineral (hydroxyapatite), kolagen, lan liya-liyane, lan minangka agen nutrisi. Wêdakakêna kalsium balung zymolytic digawe saka vertebrae sapi sing seger lan diproses kanthi teknologi bio-enzimatik berteknologi tinggi. Iki minangka sumber kalsium alami lan aman. Nduweni efek regulasi sing signifikan ing fungsi awak pasien osteoporosis, hipertensi, diabetes, lan bocah sing nandhang riket.
Wêdakakêna kalsium balung zymolytic sugih ing macem-macem mineral sing perlu kanggo awak manungsa. Saliyane kalsium lan fosfor sing sugih, uga ngandhut magnesium, wesi, seng, tembaga, mangan, lan liya-liyane, sing minangka kompleks nutrisi. Wêdakakêna kalsium balung Zymolytic sugih ing macem-macem asam amino, peptida kolagen lan kolagen, sing bisa ningkatake pembentukan balung. Proporsi wêdakakêna kalsium balung Zymolytic iku ilmiah lan cukup, sing kondusif kanggo panyerepan awak manungsa.
Wêdakakêna kalsium balung zymolytic duweni efek nambah kapadhetan balung, lan ora bisa dianggep manawa bubuk kalsium balung sing dibusuk sacara enzimatik biasa duwe efek nambah kepadatan balung. Wêdakakêna kalsium balung zymolytic luwih unggul tinimbang bubuk kalsium balung biasa kanggo nambah kepadatan balung.
Wêdakakêna kalsium balung zymolytic kanthi efektif bisa nambah kabutuhan awak manungsa kanggo kalsium, fosfor, lan asam amino, lan ningkatake deposisi kalsium, ningkatake tingkat pemanfaatan kalsium dening awak manungsa, lan duwe efek sing jelas kanggo ngatur fungsi awak lan tundha tuwa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)