+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Yohimbine Hydrochloride

Pasokan Pabrik Pure Natural Yohimbine Hydrochloride Powder 98% saka Corynante Yohimbe kanggo perawatan disfungsi ereksi.

Yohimbine HCl CAS 65-19-0 Produsen & Supplier – Green Stone. Nggolek Price Yohimbine Hydrochloride. Standar Mutu. Entuk kutipan cepet saiki!

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Kulit Kering Corynante Yohimbe
CAS No .: 65-19-0
Formula Molekul: C21H27ClN2O3
Bobot molekul: 390.9
Katon: Wêdakakêna kristal putih
Spesifikasi: 98%
Cara Tes: HPLC

fungsi
1. Ngilangi disfungsi seksual sing disebabake dening stres, ketegangan lan kesel;
2. Ningkatake sirkulasi energi ing awak lan nambah pasokan energi ing awak;
3. Minangka bahan mentah kanggo produk perawatan kesehatan seksual;

Gunakake
Kanggo perawatan impotensi lanang lan disfungsi seksual

Deskripsi Yohimbine Hydrochloride
Efek saka yohimbine hydrochloride utamane kalebu dilating pembuluh getih, ngedhunake tekanan getih, lan ningkatake kedalaman lan frekuensi gerakan napas, lan liya-liyane. Nduwe efek anestesi lokal lan perawatan tambahan saka macem-macem gejala disfungsi seksual.
Yohimbine hydrochloride minangka ekstrak kulit garing saka corynante yohimbe, sing bisa ningkatake pelepasan adrenalin, saéngga nyuda bali getih vena menyang penis lan nggampangake ereksi lan kemacetan penis, saéngga ningkatake fungsi erectile penis lan ningkatake gejala impotensi.
Yohimbine hydrochloride dianggep minangka afrodisiak. Yohimbine hydrochloride minangka agen pamblokiran adrenergik alpha2 presynaptic. Yohimbine hydrochloride duweni efek sing bermanfaat ing fungsi ereksi kanthi ngalangi reseptor adrenergik α2 tengah, tumindak ing saraf parasympathetic kanggo nambah pelepasan norepinefrin lan tingkat eksitasi sel ing inti noradrenergik otak, lan digunakake kanggo perawatan impotensi. .

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)