+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ragi Beta Glucan

Ngendi tuku Ragi Beta Glucan Online? Pabrik Pasokan Ragi β-Glucan Powder kanthi rega paling apik. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan. Layanan siji-mandeg.

Harga Grosir Pabrik Kualitas Alami Ragi Beta Glucan kanggo Pangan Kesehatan. Hubungi kita kapan wae yen sampeyan kasengsem karo Yeast Beta Glucan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ragi β-Glucan
Spesifikasi: 50%, 70%, 80%, 90%
Kelarutan banyu: Larut ing banyu
Penampilan: Bubuk Putih / Kuning

fungsi
1. Bisa kanthi efektif ningkatake kemampuan awak kanggo mbusak racun lan ningkatake kakebalan manungsa;
2. Ngatur lipid getih, bisa nyuda tingkat trigliserida kanthi signifikan, ngedhunake tingkat LDL (low-density lipoprotein), lan nambah tingkat HDL (high-density lipoprotein), kanthi efektif nyegah penyakit jantung koroner, arteriosclerosis lan kardiovaskular lan liyane. penyakit serebrovaskular;
3. Ngurangi gula getih, kanthi efektif nambah persepsi insulin ing jaringan perifer, nyuda kabutuhan insulin, ningkatake glukosa bali menyang normal, lan duwe efek pencegahan lan pencegahan sing jelas ing diabetes;
4. Njaga flora usus, kanthi efektif nyetel mikroekologi saluran pencernaan ing awak, ningkatake proliferasi bakteri sing bermanfaat ing awak lan ekskresi zat sing mbebayani ing usus;
5. Bisa kanthi efektif mbusak radikal bebas ing awak, nambah elastisitas kulit, nggawe kulit alus lan adil, lan nambah sintesis kolagen lan selulosa elastin;
6. Anti-kanker, anti-tumor;
7. Anti-oksidasi, anti-radiasi;

Aplikasi Ragi Beta Glucan ing Pangan
1. Aplikasi ing produk susu: Ragi Beta Glucan uga bisa digunakake minangka pengganti lemak ing produk susu kayata keju lan es krim.
2. Aplikasi ing produk daging: Amarga karakteristik struktur khusus, Ragi Beta Glucan nduweni fungsi kanggo nambah kapasitas nahan banyu produk daging, nambah rasa garing lan kekerasan nalika digunakake ing produk daging.
3. Aplikasi ing produk roti: Ragi Beta Glucan bisa digunakake minangka pengganti lemak ing panganan panggang kanggo nyuda lemak ing roti, roti lan panganan liyane.
4. Aplikasi ing panganan liyane: Ragi Beta Glucan nduweni efek serat dietary. Minangka makromolekul, bisa ngganti fluiditas, emulsifikasi, lan liya-liyane kanggo digunakake ing macem-macem panganan. Nglamar Ragi Beta Glucan minangka stabilizer emulsification kanggo mayonnaise ora mung bisa èfèktif njaga stabilitas emulsification saka mayonnaise, nanging uga ngiyataken peran selulosa ing nyegah panyerepan lipid, ningkataké ekskresi kolesterol, lan nambah peristalsis usus.

Tuku Ragi Beta Glucan Online kanthi rega paling apik saka Produsen, Supplier

aplikasi
1. Panganan: Kayata bahan mentah ing produk daging, produk susu, biskuit, omben-omben, lan jus woh;
2. Panganan kesehatan lan bahan baku farmasi: Digunakake kanggo ningkatake kekebalan, mbusak racun, nolak radiasi, ndandani sel, ngatur lipid getih, lan mbantu ngobati tumor;
3. Bahan baku kosmetik: Kayata: sampo, shower gel, topeng rai, krim tangan, sanitizer tangan, pembersih rai, lsp;
4. Feed aditif: Bisa mbantu ternak, unggas lan kewan liyane kanggo nambah kakebalan lan ngurangi efek saka logam abot;

Deskripsi Ragi Beta Glucan
Ragi Beta Glucan akeh ana ing macem-macem jamur lan tanduran, lan utamane asale saka panganan seger kayata ragi bir, gandum, jamur sing bisa ditonton, lan liya-liyane. Ragi Beta Glucan biasane polisakarida sing diekstrak saka tembok sel ragi alami.
Ragi Beta Glucan ora ana rasa lan ora ana ambune, ora larut ing banyu, etanol, aseton lan pelarut organik liyane, lan nduweni fungsi ningkatake kekebalan kewan, anti-tumor, anti-infeksi, anti-virus, ngedhunake kolesterol, lan ningkatake penyembuhan luka. Wis disetujoni dening Kementerian Kesehatan minangka panganan sumber daya anyar lan bisa ditambahake ing macem-macem panganan kayata produk susu, minuman fungsional, produk roti, lan permen.
Ragi Beta Glucan nduweni aktivitas fisiologis kayata ngedhunake kolesterol lan lipid getih lan nambah kekebalan awak. Sejumlah akeh panaliten wis mbuktekake manawa mekanisme regulasi kekebalan ragi β-glukan yaiku bisa ngiket sel imun ing kewan lan manungsa, lan ngasilake aktivitas kekebalan marang awak kanthi ngrangsang limfosit ing kewan lan ngaktifake makrofag ing kewan. Mulane, ragi β-glukan nduweni macem-macem fungsi kekebalan.
Nalika ragi β-glukan mlebu ing awak manungsa, bisa diserep dening makrofag ing mucus usus liwat reseptor glukan lan ngaktifake makrofag, supaya sel getih putih bisa digunakake kanggo nglindhungi awak saka zat sing mbebayani. Ing wektu sing padha, uga bisa entuk efek anti-tumor kanthi ngrangsang sistem kekebalan.
Ragi Beta Glucan nduweni aktivitas biologis sing kuat kanggo ningkatake kekebalan, mbusak racun, anti-radiasi, ndandani sel, lan nyuda lipid getih, mula saiki digunakake akeh ing panganan.
Ragi Beta Glucan uga minangka bahan mentah sing penting kanggo panganan fungsional, sing nduweni fungsi ningkatake kekebalan, anti-infeksi, anti-radiasi, lan liya-liyane, lan bisa digunakake minangka bahan mentah kanggo panganan fungsional lan suplemen diet ing produk kasebut.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)