+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Xylooligosakarida

Ngendi Tuku Xylooligosakarida (XOS) Nyambung? Grosir Best Price Xylo-oligosakarida Online saka Green Stone Supply kanggo Prebiotics Serat.

Tuku bubuk Xylooligosaccharide for Sale saka supplier kualitas kanthi rega paling apik. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan. Tuku Online. Layanan siji-mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Xylo-oligosakarida
Penampilan: bubuk putih

Sumber Utama
Xylooligosaccharides ana ing pirang-pirang tetanduran, kayata tongkol jagung, batang tanduran, pucuk pring alami, ampas tebu, lambung wiji kapas, gandum, birch lan produk pertanian lan kehutanan liyane, lan ana ing tembok sel sel tanduran ing wangun hemiselulosa.

fungsi
1. Ngurangi produksi produk fermentasi beracun lan enzim bakteri sing mbebayani;
2. Ngoptimalake flora usus lan ningkatake pencernaan;
3. Nyegah constipation. Isine bifidobacteria, sing bisa ningkataké peristalsis usus, secrete jumlah gedhe saka asam lemak short-chain, nambah asor saka dhingklik, nyegah constipation, lan nyegah diare;
4. Nglindhungi fungsi ati, nyuda racun ing awak lan nyuda panyerepan racun dening ati;
5. Ngurangi kolesterol serum;
6. Ngurangi tekanan getih;
7. Ningkatake kakebalan awak lan anti-kanker;
8. Nyegah lan nglindhungi karies dental, nyandhet wutah bakteri lisan;

aplikasi
1. Kedokteran lan industri perawatan kesehatan: pasien kanthi disfungsi gastrointestinal, diabetes, hipertensi, obesitas, arteriosklerosis, karies gigi
2. Ombenan susu: susu bubuk, susu cair, yogurt, minuman bakteri asam laktat, minuman berkarbonasi, lsp.
3. Industri panganan: panganan meja, panganan panggang, bumbu, panganan cuci mulut, macem-macem panganan kaleng, permen
4. Industri Feed: minangka aditif feed tinimbang antibiotik

Tuku Harga Grosir Xylooligosaccharide Online kanggo Suplemen Serat Prebiotik

Deskripsi Xylooligosakarida
Xylooligosakarida minangka gula polimer fungsional. Xylo-oligosakarida minangka produk kesehatan umum sing dadi luwih populer. Akeh wong nyetel fungsi gastrointestinal lan nambah gejala konstipasi kanthi ngombe xylooligosaccharides. Dibandhingake karo oligosakarida kedele lan fructooligosaccharides, bisa kanthi efektif ningkatake aktivitas bifidobacteria usus lan nambah lingkungan flora usus.
Xylooligosaccharide minangka salah sawijining varietas kanthi fungsi paling kuat kanggo proliferasi bifidobakteri ing antarane gula polimer. Khasiat meh 20 kaping luwih saka gula polimer liyane. Ora ana enzim kanggo nghidrolisis xylooligosaccharidee ing saluran pencernaan manungsa, saengga bisa langsung mlebu ing usus gedhe lan luwih disenengi bifidobacteria kanggo ningkatake proliferasi bifidobacteria lan ngasilake macem-macem asam organik.
Xylooligosaccharide bisa nurunake nilai pH saluran usus, nyandhet wutah bakteri mbebayani, lan nggawe probiotik multiply ing saluran usus kanggo entuk efek kesehatan sing kasebut ing ndhuwur.
Ruang lingkup aplikasi xylooligosaccharides umume ing industri farmasi, industri panganan, produk kimia saben dina lan lapangan liyane, lan akeh digunakake. Xylooligosaccharide bisa ningkatake kakebalan awak, nglindhungi fungsi ati, lan nyegah konstipasi. Uga bisa digunakake ing minuman bakteri asam laktat lan bubuk susu ditambahake. Nduwe stabilitas asam sing kuwat lan uga bisa digunakake ing panganan kayata bumbu lan panganan kaleng.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)