+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Xanthoparmelia Scabrosa

Ngendi tuku Ekstrak Xanthoparmelia Scabrosa? Produsen Pasokan Xanthoparmelia Scabrosa Extract Powder.

We are Ekstrak Xanthoparmelia Scabrosa supplier, saka bahan mentahan kanggo lapisan proses produksi pengawasan, kanggo nyedhiyani pelanggan murni bubuk Ekstrak Xanthoparmelia Scabrosa.
Kita Njamin Kualitas Mesthi Apik, Enquiry kanggo Entuk Harga Ekstrak Xanthoparmelia Scabrosa Gratis.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Lichen Extract
Jeneng botani: Xanthoparmelia scabrosa (Taylor) Hale
Spesifikasi: 10%, 20%, 35%, 50% Piperazine; 5:1, 10:1
Penampilan: bubuk alus coklat
Bahan Utama: Piperazine (minangka 4-Mythylpiperazine)

Fungsi utama
1.Astrictive lan antiseptik;
2.Mbantu nguatake kekebalan;
3.Help saka fibrocytez multiplikasi lan tatu agglutination;
4. Nambani rusak utawa kelainan seksual, utamane rusak erectile (ED), lan nambah kepinginan seksual (minangka ramuan cinta);
5. Induces liyane otot Gamelan utawa istirahat, njupuk kanggo paling nemen pembuluh getih nggedhekake lan ditambahi aliran getih kanggo zakar;

Deskripsi Ekstrak Xanthoparmelia Scabrosa
Xanthoparmelia Scabrosa minangka lumut sing biasane ditemokake ing Pantai Timur Amerika Serikat. Peran utamane yaiku ningkatake kinerja seksual kanthi tumindak minangka afrodisiak lan inhibitor PDE-5.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)