+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Kupu Kayu

Pasokan Pabrik Ekstrak Kupu Kayu / Ekstrak Kupu Kayu Chrysin 98% Bubuk, entuk rega Ekstrak Kupu Kayu, produsen saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Woody Butterfly Extract
Jeneng botani: Oroxylum indicum (Linn.) Kurz
Bagian sing digunakake: Bark
Spesifikasi: 98% Chrysin
Bahan aktif: Chrysin
Penampilan: bubuk kuning cahya
Cara Tes: HPLC

fungsi
1. Ngapikake kakebalan;
2. Anti-kanker, nyandhet sel kanker;
3. Nduweni kemampuan kanggo nundha senescence seluler;
4. Ngatur lipid getih;
5. Antioksidan;
6. Anti-inflamasi, bisa mbantu awak ngilangi inflamasi;
7. Efek diuretik, koleretik, lan kolesterol;
8. Ngatur Tekanan Darah;

Deskripsi Ekstrak Kupu Kayu
Ekstrak Kupu Kayu nduweni efek antioksidan, utamane flavonoid kayata baicalein, chrysanthin, lan glikosida kupu kayu ing kupu kayu. Ekstrak Kupu Kayu nduweni kemampuan kanggo ngilangi radikal bebas, sing dadi panyebab penuaan kita. Ora mung kuwi, nanging uga nduweni efek whitening kulit, ngurangi tekanan getih lan ilang bobot, lan bisa ningkataké metabolisme awak, tundha tuwa sel, nambah kakebalan, ningkataké metabolisme manungsa, lan tundha tuwa sel.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)