+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Winter Melon

Where tuku Winter Melon Extract? Tuku Ekstrak Benincasa Hispida | Ekstrak Melon Winter Gourd | Ekstrak Labu Lilin | Ekstrak Labu Awu | Ekstrak Winter Melon didol.

Pabrik pasokan Winter Melon Powder 10: 1 kanthi rega paling apik, produsen cGMP kanggo njamin kualitas stabil lan dipercaya.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Benincasa Hispida; Wêdakakêna melon mangsa; Ekstrak Melon Labu Mangsa; Ekstrak Labu Lilin; Ekstrak Labu Awu
Jeneng botani: Benincasa hispida (Thunb.) Cogn.
Bagian sing digunakake: Woh
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1

fungsi
1. Bisa Ngapikake Kontrol Gula Darah;
2. Bisa Mbantu Ngurangi Tekanan Darah;
3. Bisa Nambah Tingkat Energi;
4. Muga-muga Wawasan;
5. Ningkatake pencernaan, bisa mbantu pencernaan;
Isine serat dietary, mbantu ngatur gerakan usus lan nyuda rasa ora nyaman ing usus. Uga mbantu nyegah kedadeyan weteng kaya kembung, konstipasi, lan kram weteng kanthi nyerna panganan sing abot.
6. Bisa Aid ing Bobot Mundhut;
Asam glyceric lan trigonelline sing ana ing melon musim dingin bisa ngontrol konversi gula dadi lemak ing awak. Uga bisa ngobong keluwihan lemak. Bisa ningkatake metabolisme awak, saéngga nyegah konversi gula dadi lemak.
7. Bisa Ngapikake Fungsi Kognitif;
Iku sugih wesi, ora mung bisa nglindhungi saka gejala anemia nanging uga njamin aliran getih sing tepat kanggo otak, kang bisa nambah konsentrasi, fokus, lan memori.
8. Bisa Detoksifikasi Badan;
Bisa ngrangsang sekresi cairan ing ginjel, kanthi signifikan ngalangi racun-racun sing mbebayani nalika njamin hidrasi sing tepat ing organ internal.
9. Nambah Fungsi Jantung;
Kanthi tingkat kalium lan vitamin C sing dhuwur, melon musim dingin bisa uga dadi pelindung kesehatan kardiovaskular sing dicoba lan bener.
10. Bisa ngedongkrak Sistem Kekebalan Panjenengan;
Melon musim dingin bisa diarani booster sistem kekebalan sing kuat. Vitamin C saka melon mangsa bisa ngrangsang produksi sel getih putih, lan uga bisa tumindak minangka antioksidan kanggo netralake radikal bebas lan nyegah mutasi sel sehat. Melon musim dingin uga nduweni jumlah seng sing cukup, sing minangka komponen penting kanggo kesehatan sistem kekebalan awak.
11. Bisa Ndhukung Kulit Sehat;
Asam oleat sing ana ing wiji melon musim dingin duweni efek nyegah deposisi melanin ing awak, lan bisa nduwe peran sing apik kanggo moisturizing paru-paru, ngresiki lan whitening. Kajaba iku, protein lan citrulline sing ana ing njero uga minangka bahan aktif sing apik kanggo kaendahan lan perawatan kulit. Loro bahan kasebut bisa bebarengan, lan efek kaendahan lan kaendahan luwih apik.

aplikasi
1. Ombenan;
Utamane digunakake kanggo nambah bahan mentah produksi minuman nutrisi minangka bahan mentah kanggo nambah nutrisi.
2. Panganan;
Miturut karakteristik nutrisi dhewe, bisa ditambahake kanthi jumlah sing cocog kanggo nambah rasa sayuran khusus, sing bisa digunakake ing panganan penak lan macem-macem sajian rasa.
3. Produk Kesehatan;
Bisa digunakake minangka bahan mentah kanggo produk perawatan kesehatan.

Deskripsi Ekstrak Winter Melon
Ekstrak melon musim dingin digawe saka melon mangsa garing minangka bahan mentah, lan digawe kanthi cara fisik liwat pilihan, crushing, konsentrasi, sterilisasi lan ngisi. Proses iki maksimalake aroma, rasa lan kandungan nutrisi saka woh asli.
Isi serat dietary ing melon mangsa dhuwur banget, kira-kira 0.9g serat dietary saben 100g. Riset medis modern nuduhake yen panganan sing dhuwur ing serat dietary efektif kanggo ningkatake tingkat gula getih.Indeks glikemik wong sing ana hubungane karo isi serat dietary ing panganan. Kajaba iku, serat panganan bisa nyuda kolesterol ing awak.
Serat mentah ing melon mangsa bisa ngrangsang motilitas gastrointestinal awak manungsa kanthi apik. Iki minangka sawetara karsinogen ing weteng lan usus manungsa sing digawa metu saka awak sanalika bisa. Kajaba iku, melon musim dingin uga sugih ing vitamin B2 lan selenium, sing bisa ningkatake kekebalan awak.
Ana komponen sing disebut asam gliserat ing ekstrak melon mangsa. Sawise mlebu ing awak manungsa, komponen iki kanthi efektif bisa nyandhet konversi keluwihan gula saka panganan dadi lemak, lan kanthi efektif nyegah akumulasi lemak ing awak. efek apik kanggo nyegah tekanan darah tinggi, aterosklerosis, lan bobot mundhut.
Kajaba iku, isi serat dietary ing melon musim dingin uga relatif dhuwur, sing bisa ningkatake tingkat gula getih ing awak manungsa, lan uga duwe efek tartamtu kanggo ngedhunake kolesterol lan lipid getih. Kajaba iku, trigonelline ing melon mangsa uga minangka bahan sing efektif, sing bisa ningkatake metabolisme awak manungsa, saéngga nyegah konversi gula dadi lemak.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)