+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Woh Kopi Kab

Suplemen Nutrisi Bubuk Ekstrak Woh Kopi Kanthi Mundhut Bobot.

tuku Ekstrak Woh Kopi Kab, Entuk Penawaran Gratis Saiki! Langsung saka Produsen, Rega Pabrik, Sampel Gratis.
Kami minangka pemasok pabrik Ekstrak Woh Kopi Utuh, saka bahan mentah nganti lapisan pemeriksaan proses produksi, kanggo nyedhiyakake Ekstrak Woh Kopi Utuh.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Bagian sing digunakake: Woh
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Efek antioksidan, mbantu netralake senyawa mbebayani sing disebut radikal bebas;
2. Kesehatan otak, mbantu nglindhungi fungsi otak lan tandha-tandha tuwa sing alon;
3. Ngapikake kinerja fisik, nambah daya tahan, lan tundha kesel nalika olahraga;
4. Bantuan nyuda tekanan getih, ningkatake profil lipid getih, lan nyuda resiko penyakit jantung;
5. Manajemen bobot, bisa ningkataké mundhut lemak, ningkataké bobot mundhut lan ngedongkrak lemak kobong;
6. Bisa ndhukung pertumbuhan bakteri usus sing bermanfaat, sing bisa nyumbang kanggo kesehatan pencernaan sakabèhé;
7. Efek anti-inflamasi;

Deskripsi Ekstrak Woh Kopi Utuh
Ekstrak woh kopi kabeh asale saka kabeh ceri kopi, kalebu woh lan wiji. Wis entuk perhatian kanggo keuntungan kesehatan sing potensial.
Ekstrak woh kopi wutuh sugih antioksidan, kalebu polifenol lan asam klorogenat. Senyawa kasebut mbantu netralake radikal bebas sing mbebayani ing awak, nyuda stres oksidatif lan nglindhungi sel saka karusakan.
Ekstrak woh kopi wutuh ngemot senyawa neuroprotective sing bisa ndhukung kesehatan otak. Sawetara panaliten nuduhake manawa bisa nambah fungsi kognitif, nambah memori, lan nambah rentang perhatian.
Polifenol sing ana ing ekstrak woh kopi wis nuduhake sifat anti-inflamasi. Kanthi nyuda inflamasi, ekstrak woh kopi wutuh bisa mbantu nyuda gejala sing ana gandhengane karo inflamasi kronis lan penyakit inflamasi.
Ekstrak woh kopi wutuh ngandhut kafein, sing dikenal kanggo nyedhiyakake energi. Bisa nambah kinerja fisik, nambah daya tahan, lan nundha kesel nalika olahraga.
Sawetara riset nuduhake manawa ekstrak woh kopi bisa duwe efek positif ing kesehatan jantung. Bisa mbantu nyuda tekanan getih, nambah profil lipid getih, lan nyuda risiko penyakit jantung.
Ekstrak woh kopi wutuh wis diteliti kanggo peran potensial ing manajemen bobot. Bisa mbantu nyuda bobot awak lan lemak awak kanthi nambah metabolisme lan oksidasi lemak.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)