+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Walnut Peptida

Tuku Food Grade Walnut Peptide Powder Online kanthi rega paling apik ing Green Stone.

Where tuku. Harga Grosir Pasokan Walnut Peptida saka pabrik kita.Pemasok & Produsen.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Bahan Baku: Protein kenari
Bobot Molekul Rata-rata: 500-800D
Fitur Produk: Wêdakakêna kuning cahya, kanthi rasa lan mambu walnut sing unik, tanpa mambu liyane

Wuku
1. Nambah memori
Peptida walnut sugih ing asam glutamat, sing bisa mulihake energi kanthi cepet, nglindhungi kesehatan otak, ningkatake ketangkasan mikir, lan kanthi efektif nyegah mundhut memori.
2. Ngapikake turu
Asam glutamat ing peptida walnut bisa dimetabolisme ing awak kanggo mbentuk asam γ-aminobutyric, sing nyuda ketegangan saraf ing otak lan nggawe luwih gampang turu.
3. Antibakteri
Peptida walnut duweni efek antibakteri sing kuat lan macem-macem antibakteri, sing bisa nyegah koloni bakteri sing mbebayani ing awak manungsa lan nglindhungi awak saka bakteri sing mbebayani.
4. Efek antioksidan
Peptida walnut bisa mbusak keluwihan radikal bebas sing diprodhuksi dening awak manungsa sajrone metabolisme, kayata radikal bebas hidroksil lan radikal bebas anion superoksida, supaya bisa nyegah karusakan sing disebabake dening radikal bebas lan nyegah penyakit saka kedadeyan.
5. Efek moisturizing
Peptida walnut bisa cepet nembus menyang kulit lan gabungke karo kelembapan ing stratum corneum kanggo mbentuk struktur jaringan. Peptida walnut duweni efek ngaktifake sel kulit lan anti-tuwa. Nambahake peptida walnut ing kosmetik ora mung bisa nambah faktor khasiat, nanging uga moisturize.
6. Efek nyuda lipid getih
Polipeptida walnut bisa nyuda lipid getih ing tikus tuwa sing disebabake dening D-galaktosa, lan uga bisa ningkatake fungsi antioksidan ing otak. Polipeptida walnut nduweni aktivitas biologis sing apik. Dibandhingake karo protein walnut, nduweni kelarutan sing luwih apik lan panyerepan sing luwih apik, saengga fungsi ngedhunake lipid getih lan anti-oksidasi uga luwih kuwat tinimbang protein walnut.
7. Efek anti-kelelahan
Asam amino ing peptida walnut bisa ningkatake fungsi gastrointestinal, ningkatake pencernaan lan sirkulasi getih ing awak, njaga aktivitas saraf normal, ningkatake kualitas turu, ngendhokke saraf otak lan ketegangan saraf, saéngga entuk efek pulih saka kesel.

Description About Walnut Peptida
Walnut Peptide minangka peptida molekul cilik sing diekstrak saka protein kenari saka protein kenari kanthi nggunakake enzymolys biologi sing diarahake yaiku teknologi lan teknologi pamisahan membran suhu rendah. Peptida walnut sugih ing 8 asam amino penting lan nduweni ciri khas nutrisi sing apik. Iki minangka bahan mentah sing aman lan njanjeni kanggo panganan fungsional, kosmetik perawatan kulit, lan industri farmasi.
Peneliti wis mbuktekake liwat eksperimen yen peptida walnut duweni efek nolak kanker. Kajaba iku, peptida walnut duweni efek sing apik kanggo nyuda rasa lara pasien kanker. Ing wektu sing padha, uga bisa nambah jumlah sel getih putih, ningkatake resistensi, lan mbiyantu banget kanggo nglindhungi ati. Ing wektu sing padha, asupan peptida walnut sing sugih ing asam amino bisa ningkatake pertumbuhan lan reproduksi bakteri sing bermanfaat ing awak, ningkatake fungsi gastrointestinal, lan ningkatake pencernaan lan sirkulasi getih ing awak.
Peptida walnut bisa kanthi cepet ngisi energi awak, ningkatake metabolisme lipid lan mulihake kekuatan fisik, lan ngilangi kesel otot. Lan jumlah gedhe saka asam amino sing ana ing bisa njaga aktivitas syaraf normal, nambah kualitas turu, lan ngendhokke tension saka syaraf otak.
Asam glutamat sing sugih ing peptida walnut minangka siji-sijine asam amino sing melu metabolisme otak, sing bakal nambah isi asetilkolin ing otak, nggawe neuron ing korteks serebral aktif, ningkatake metabolisme jaringan otak, mulihake fungsi otak. sel, lan bantuan kanggo cepet mulihake energi lan nglindhungi kesehatan otak, nambah prigel mikir, lan èfèktif nyegah mundhut memori.
Peptida walnut minangka zat penting kanggo ndandani metabolisme sel jaringan otak. Bisa nutrisi sel otak, ningkatake fungsi otak, ngisi kardiomiosit, ngresiki getih, ngedhunake kolesterol, lan mbusak "kotoran" ing tembok pembuluh getih kanggo ngresiki getih.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)