+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Valerian

Pasokan rega paling apik Ekstrak Valeriana Officinalis Ekstrak Valerian kanthi Asam Valerat kanggo turu.

Kita nyuplai kualitas tinggi Ekstrak Valerian, kita Ekstrak Valeriana Officinalis supplier pabrik, saka bahan mentahan kanggo lapisan proses produksi pengawasan, kanggo nyedhiyani pelanggan Extract Valerian murni.
Yen sampeyan kasengsem Ekstrak Akar Valerian, mangga langsung hubungi kita.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Ekstrak Akar Valerian; Ekstrak Valeriana Officinalis
Jeneng botani: Valeriana officinalis L.
Bagéan saka Digunakake: ROOT
Penampilan: bubuk kuning coklat
Bahan aktif: asam valerian

fungsi
1. Mbantu ngendhokke lan turu rumiyin lan restfully, ngurangi wengi awakeningsas uga nambah ngimpi.
2. Dituduhake kanggo nyuda insomnia, kuatir sing ana gandhengane karo stres, lan gelisah gemeter.
3. Migunani kanggo cramping, dysmenorrhea, rheumatic pain, ayan, lan syaraf related meksa getih dhuwur.
4. Nduweni fungsi antibakteri, antivirus lan anti-tumor.

aplikasi
1. Ekstrak Valerian bisa digunakake minangka bahan baku antibakteri, antidepresan, antitumor lan obat penenang, lan akeh digunakake ing bidang produk perawatan kesehatan;
2. Ekstrak Valerian bisa digunakake minangka bahan mentah produk psikosis kanthi gejala sing padha kayata insomnia, sing akeh digunakake ing industri produk perawatan kesehatan;
3. Ekstrak Valerian bisa digunakake minangka suplemen diet kanggo nambah fungsi dietotherapy lan digunakake akeh ing bidang suplemen diet;

Deskripsi Ekstrak Valerian
Wong Yunani kuna nggunakake Ekstrak Valerian kanggo macem-macem kelainan medis wiwit saka masalah ati, penyakit pencernaan, lan gangguan saluran kemih nganti mual lan insomnia. Ekstrak Valerian uga wis digunakake ing pirang-pirang abad kanggo kahanan gemeter lan digunakake sacara tradisional kanggo ngantuk, ayan, gemeter, histeria lan minangka diuretik.
Ekstrak Valerian digunakake minangka bahan mentah saka Suplemen Nutrisi kanggo anti-bakteri, anti-depresan, antitumor lan sedasi, sing akeh digunakake ing bidang Suplemen Nutrisi lan produk kesehatan.
ROOT saka valerian bisa digunakake minangka suplemen dietary. Bahan aktif kasebut kalebu alkaloid, lenga molah malih, flavonoid, lan liya-liyane, sing bisa nenangake saraf, nyuda spasme lan nyeri, nambah aliran koroner, lan nolak aritmia.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)