+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Undaria Pinnatifida

Tuku Ekstrak Undaria Pinnatifida kanthi Murah Online| Ekstrak Wakame Dijual | Grosir Suplai | Manfaat Ekstrak Undaria Pinnatifida.

Hot Sale Pasokan Pabrik Rega Grosir Ekstrak Undaria Pinnatifida saka Green Stone Kanggo Bobot Mundhut Suplemen.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Wakame
Jeneng botani: Undaria pinnatifida
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1
Cara Tes: HPLC

Wuku
1. Ningkatake kesehatan tiroid: Undaria pinnatifida ngemot macem-macem nutrisi. Mangan ing moderat bisa mbantu nambah nutrisi. Iku sugih ing yodium lan bisa nyegah gondok.
2. Ningkatake pencernaan: Undaria pinnatifida ngemot serat panganan sing luwih akeh. Mangan kanthi moderat bisa mbantu ningkatake pencernaan, ningkatake peristaltik gastrointestinal, lan nyuda konstipasi nganti sawetara.
3. Mbantu kanggo ngilangi bobot: Amarga Ekstrak Undaria Pinnatifida nduweni kalori sing sithik lan rasa kenyang sing jelas sawise mangan, mula cocok kanggo wong sing kudu ngilangi bobot.
4. Ekstrak Undaria Pinnatifida sugih ing asam alginat, sing bisa nyegah panyerepan kolesterol.
5. Nyegah kanker: Ekstrak Undaria Pinnatifida ngandhut akèh kalsium, sing bisa nyegah acidification getih lan nyegah kanker. Kajaba iku, uga ngandhut asam mannitol lan alginic, sing bisa kanthi efektif mbusak sawetara zat sing mbebayani ing awak.

Deskripsi Ekstrak Undaria Pinnatifida
Undaria Pinnatifida minangka tanduran rumput laut umum, sing ngandhut luwih akeh vitamin, serat diet, asam alginat, kalsium, yodium, wesi lan mineral lan unsur trace liyane, lan nduweni kalori sing sithik.
Ekstrak Undaria Pinnatifida nduweni efek anti-kanker sing apik banget. Amarga Ekstrak Undaria Pinnatifida sugih ing vitamin A lan karoten, loro-lorone duwe efek anti-kanker. Ekstrak Undaria Pinnatifida kanthi efektif bisa nyegah penyakit kayata kanker payudara lan arteriosklerosis, lan uga bisa nambah kalsium.
Ekstrak Undaria Pinnatifida ngandhut polisakarida, sing bisa ngedhunake lipid getih. Ing babagan diet, sampeyan kudu menehi perhatian marang diet sing entheng kanggo nyegah akumulasi lemak ing awak. Nduweni efek sing apik kanggo penyakit jantung koroner, arteriosklerosis, tekanan darah tinggi lan penyakit liyane.
Ekstrak Undaria Pinnatifida ngandhut polisakarida, sing bisa ngedhunake lipid getih. Ing babagan diet, sampeyan kudu menehi perhatian marang diet sing entheng kanggo nyegah akumulasi lemak ing awak. Nduweni efek sing apik kanggo penyakit jantung koroner, arteriosklerosis, tekanan darah tinggi lan penyakit liyane.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)