+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Transfer Factor

Tuku Transfer Factor Powder Online Kanthi Rega Paling apik.

Entuk rega Transfer Factor. Rega Pabrik. Pasokan Pabrik. Didol. Layanan siji-mandeg. Entuk Kutipan. Mangga hubungi kita ing sembarang wektu yen kasengsem ing.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: PRPs--Proline-rich Polypeptides

fungsi
1. Faktor transfer bisa mbantu nguatake sistem kekebalan kanthi nyedhiyakake informasi kekebalan lan ndhukung aktivasi lan fungsi sel kekebalan.
2. Faktor transfer bisa mbantu nglawan infeksi virus lan mikroba kanthi nambah respon imun marang patogen tartamtu.
3. Faktor transfer bisa mbantu ngajari sistem kekebalan kanthi nyedhiyakake informasi babagan ancaman tartamtu, sing bisa ningkatake pangenalan lan respon kanggo infeksi ing mangsa ngarep.
4. Terapi faktor transfer wis diteliti minangka perawatan potensial kanggo kelainan otoimun tartamtu, amarga bisa mbantu ngowahi respon imun lan mulihake keseimbangan kekebalan.

Katrangan Babagan Transfer Factor
Transfer factor bisa ditemokake ing macem-macem sumber, kalebu kolostrum (susu pisanan sing diprodhuksi dening mamalia sawise nglairake) lan kuning endhog. Dheweke uga bisa diekstrak saka getih donor sing wis kena patogen utawa vaksin tartamtu.
Faktor transfer minangka jinis molekul protein cilik sing nduwe peran penting ing sistem kekebalan. Iki diprodhuksi dening sel imun, kalebu sel T lan sel pembunuh alami, lan dadi utusan sing ngirim informasi kekebalan antarane sel. Transfer factor ngemot informasi babagan patogen tartamtu utawa zat asing, mbantu ngajari lan ngaktifake sel kekebalan supaya bisa nanggapi kanthi efektif marang ancaman kasebut.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)