+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Totarol

Where tuku Totarol Powder ing perawatan kulit? Pasokan Pabrik Ekstrak Totarol CAS NO 511-15-9 saka Green Stone.

njaluk Totarol Price, For Sale, Produsen & Supplier.Entuk Penawaran. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 511-15-9
Formula Molekul: C20H30O
Bobot molekul: 286.459
Spesifikasi: 80%
Penampilan: Cairan coklat-abang
Titik lebur: 128-132 °C (lit.)
Kapadhetan: 0.988 g/cm3
Titik nyala: 166.585 °C
Titik didih: 369.4 °C ing 760 mmHg

fungsi
1. Fungisida tanduran alami sing efisien;
2. Highly inhibisi aktivitas marang bakteri kang nimbulaké untu bosok lan ala ambegan;
3. Antioksidan sing efisien, kanggo nyandhet peroksidasi lemak lan scavenging spesies oksigen reaktif;
4. Bisa èfèktif nglawan cocci paling pyogenic lan bakteri paling usus, lan minangka agen antibakteri tanduran alam;
5. Kemampuan antibakteri sing apik banget, efek pencegahan sing apik ing Propionibacterium acnes utawa Staphylococcus aureus;
6. antioksidan kuat, bisa èfèktif nyandhet peroksidasi lipid lan scavenge ROS;

Deskripsi About Totarol
Totarol minangka ekstrak tanduran alami, minangka agen antibakteri kanthi efisiensi dhuwur, duweni efek antibakteri sing apik ing bakteri Gram-positif, kalebu Streptococcus, Bacillus subtilis, Staphylococcus aureus lan Propionibacterium acnes. Totmol minangka diterpene alami kanthi aktivitas antibakteri sing kuat.
Bahan aktif Totolol nduweni efek antibakteri lan reresik sing apik banget ing kulit, awak lan rongga lisan manungsa, lan ora duwe iritasi lan reaksi alergi kanggo kulit manungsa. Mulane, totol wis akeh kabukten nduweni aktivitas biologi sing dhuwur, safety manungsa lan kompatibilitas formulasi produk, lan digunakake ing obat klinis lan produk kosmetik.
Khasiat totol luwih unggul tinimbang bahan baku kosmetik umum saka jinis sing padha. Totolol wis dadi barang mentahan anyar sing disenengi dening pasar kosmetik. Totomol digunakake ing pirang-pirang jinis kosmetik lan produk perawatan kayata topeng rai, lotion, esensi, krim, tabir surya, sampo, lan kondisioner rambut.
Totolol nduweni sipat antioksidan sing apik. Totolol uga bisa nyandhet peroksidasi lipid microsomal sing disebabake dening wesi (III)-ADP/NADPH lan peroksidasi lipid mitokondria sing disebabake dening wesi (III)-ADP/NADH. Lan totol bisa nglindhungi aktivitas enzim pernapasan mitokondria marang karusakan oksidatif sing disebabake NADPH. Mangkono, totol dituduhake minangka antioksidan sing efektif kanggo nglindhungi sistem lan fungsi biologi ing macem-macem tekanan oksidatif.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)