+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Tofoferol

Grosir Vitamin E (tokoferol 50%) bubuk ing panganan kanthi antioksidan lan nutrisi.
Produsen bubuk α-tokoferol/tokoferol & pemasok saka Green Stone.

Entuk rega lan COA Tocopherol, yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa tuku Tocopherol saka kita.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Spesifikasi: 50%
Katon: Wêdakakêna putih

fungsi
1. Bisa nambah efek antioksidan sel, njaga lan ningkatake fungsi reproduksi;
2. Bisa Anti-tuwa, nambah metabolisme lipid, nyegah arteriosclerosis, lan ngedhunake lipid getih;
3. Nyuda karusakan kulit, ningkatake penuaan sehat lan ningkatake kekebalan;
4. Nyegah aborsi sing biasa lan kaancam, lan perawatan sindrom menopause;
5. Digunakake kanggo adjuvant treanti-tment hepatitis, sirosis lan distrofi otot;
6. Bisa nundha penyakit Alzheimer;
7. Bisa nyuda resiko kanker ginjal, kandung kemih, lan kolorektal;

aplikasi
1. Suplemen Vitamin E;
2. Panganan Bayi;
3. Antioksidan ing panganan sing diperkaya;
4. Suplemen nutrisi;

Deskripsi Tocopherol
Tokoferol minangka produk hidrolisis vitamin E. Tokoferol alami yaiku D-tokoferol (tipe D), sing nduweni 8 isomer kayata α, β, ϒ, δ, ing antarane α-tokoferol sing paling aktif. Senyawa sing paling diteliti lan digunakake uga alpha-tocopherol.
Tocopherol minangka antioksidan kuat sing nglindhungi karusakan sing disebabake dening stres oksidatif. Panliten wis nuduhake manawa nduweni efek protèktif ing membran sel sing rentan kanggo serangan radikal bebas. Iki ndadekake vitamin E minangka vitamin sing ningkatake kekebalan.
Tocopherol nduweni macem-macem keuntungan, kalebu kemampuan senyawa kanggo ningkatake kesehatan lan penampilan kulit, ningkatake fungsi otak, nyuda resiko penyakit kardiovaskular, lan ningkatake penglihatan.
Nduwe macem-macem aplikasi ing bubuk susu, krim utawa margarin, produk daging, produk akuatik sing diproses, sayuran dehidrasi, minuman jus buah, panganan beku lan panganan sing nyenengake, utamane tokoferol bisa digunakake minangka panganan bayi lan panganan sing diperkaya sing ana ing antioksidan. lan penguat nutrisi.
Tocopherol bisa nambah efek antioksidan sel, njaga lan ningkatake fungsi reproduksi. Nduweni efek anti-tuwa tartamtu, lan uga bisa ningkatake metabolisme lipid, nyegah arteriosklerosis, lan nyuda lipid getih.
Biasane digunakake kanggo nyegah aborsi sing biasa lan kaancam, uga ing perawatan sindrom menopause. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo terapi adjuvant hepatitis, sirosis ati lan distrofi otot.

Keyword

  • Tofoferol
  • vitamin e
  • Tocopherol ing panganan
  • Harga Tokoferol Kab
  • Supplier Tokoferol
  • Produsen tokoferol

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)