+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Tirzepatide

Where tuku Tirzepatide Online? Pabrik Pasokan Tirzepatide Powder kanggo Bobot Mundhut ing Diabetes.

Pira regane Tirzepatide? njaluk rega Tirzepatide, for sale, produsen, supplier saka Green Stone, kabeh úa kita ketemu kualitas ketat lan standar safety pangan, lan ngluwihi standar industri kanggo kemurnian lan karesikan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 2023788-19-2
Formula Molekuler: C225H348N48O68
Bobot molekul: 4813.527
Penampilan: bubuk putih
Purity: 99%

fungsi
1. Bantuan kanggo nambah kontrol gula getih;
2. Mbantu mundhut bobot kanthi nambah rasa kenyang lan nyuda napsu;

aplikasi
1. Tirzepatide minangka polipeptida insulinotropik sing gumantung karo glukosa lan agonis reseptor peptida-1 kaya glukagon sing ngiket albumin lan ndawakake setengah umur. Tirzepatide bisa ningkatake sekresi insulin fase pisanan lan kaloro, nyuda tingkat glukagon, sing loro gumantung karo glukosa, lan bisa nyuda konsentrasi glukosa pasa lan postprandial ing pasien diabetes diabetes tipe 2, nyuda asupan panganan, lan nyuda bobot awak.
2. Tirzepatide bisa digunakake minangka tambahan kanggo diet lan olahraga kanggo nambah kontrol glikemik ing wong diwasa kanthi diabetes jinis 2 nanging ora ing diabetes jinis 1.

Description About Tirzepatide
Tirzepatide minangka obat sing digunakake kanggo nambani diabetes jinis 2. Tirzepatide dianggo kanthi niru aktivitas hormon alami sing diarani peptida-1 kaya glukagon (GLP-1). GLP-1 mbantu ngatur tingkat gula getih kanthi ngrangsang pelepasan insulin saka pankreas lan nyuda produksi glukosa dening ati.
Tirzepatide wis ditampilake ing uji klinis minangka efektif banget kanggo nyuda tingkat gula getih ing wong diabetes jinis 2. Iku uga wis ditampilake kanggo ningkataké bobot mundhut lan nambah asil jantung.
Tirzepatide biasane digunakake ing kombinasi karo diet lan olahraga kanggo mbantu ngontrol tingkat gula getih ing wong diabetes tipe 2. Umume ditoleransi, sanajan sawetara wong bisa ngalami efek samping kayata mual, muntah, diare, lan rasa ora nyaman ing weteng.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)