+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

thaumatin

Where tuku Thaumatin? Pabrik pasokan aditif panganan pemanis thaumatin Bubuk 99% kanthi rega murah saka Green Stone.

Bahan panganan kita disertifikasi kanggo standar organik sing ditrapake.
Yen sampeyan butuh produk utawa kustomisasi liyane, hubungi kita.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Thaumatococcus daniellii
Spesifikasi: 99%
Penampilan: bubuk putih

aplikasi
1. Pemanis non-kalori, perasa. Kanggo panganan umum lan panganan kesehatan. Cocog kanggo digunakake bebarengan karo gula kayata sukrosa ing kopi, coklat, permen karet, omben-omben, minuman dingin, panganan cuci mulut, produk roti, lsp.
2. Bisa nambah pait asam amino tartamtu, astringency asam tannic, pait kafein, nambah rasa susu lan coklat, lan uga bisa nambah efek nalika digunakake ing rempah-rempah.

Deskripsi Tentang Thaumatin
Thaumatin minangka jinis protein kanthi rasa manis sing kuat sing diisolasi saka woh tanduran garut Afrika Thaumatococcus danielli Benth. Alami, kurang kalori, aman lan ora beracun, lan bisa didegradasi dadi asam amino sing dibutuhake dening awak manungsa.
Thaumatin nduweni rasa manis sing kuwat banget lan ambang manis banget. Rasa manise nyegerake, ora ambune, lan tahan suwe. Kajaba iku, Thaumatin nduweni stabilitas pangolahan sing apik lan stabil ing barang sing dipasteurisasi lan dipanggang. Pengawet sing umum digunakake ora ana pengaruhe. Iku stabil ing formulasi pangan lan wedang, lan urip beting produk garing luwih saka rong taun.
Thaumatin minangka protein manis alami kanthi energi rendah sing bisa nambah rasa panganan, topeng pait lan astringency, lan nyuda ambang sensori saka akeh zat aromatik, kayata mentol, kopi, jahe, coklat, strawberry, apel, Lemon, jeruk, lsp. Konsentrasi thomastin sing sithik bisa nambah rasa panganan kanthi efektif lan cocog kanggo omben-omben, es krim, lan suplemen panganan sing adhedhasar mikroba lan mineral utawa tablet sing bisa dikunyah.
Kombinasi thomastin lan pemanis kayata thaumatin, acesulfame kalium lan aspartam duweni efek sinergis, sing bisa nambah rasa manis saka pemanis intensitas dhuwur umum, lan bisa nutupi rasa metalik lan pait sing disebabake dening pemanis liyane. Luwih cedhak karo rasa sukrosa, nambah rasa manis lan nambah rasa manis. Penambah rasa lan penambah rasa alami iki sejatine digunakake kanthi jumlah cilik lan ora ngasilake energi ing awak manungsa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)