+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Tetrahydrocurcumin (Tetrahydrocurcuminoids)

Ngendi Tuku Tetrahydrocurcumin / Tetrahydrocurcuminoids saka Ekstrak Curcumin? Nggolek rega paling apik saka Tetrahydrocurcumin Powder Online saka Green Stone Supply.

Tuku Tetrahydrocurcumin for Sale saka supplier kualitas kanthi rega paling apik. Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Tetrahydrocurcuminoids, Tetrahydro Curcumin
Sumber botani: Curcuma longa L.
NO CAS.: 36062-04-1
Formula molekular: C21H26O6
Bobot molekul: 372.2
Penampilan: bubuk putih utawa kuning tipis
Kemurnian: ≥98%

fungsi
1. Kanthi efek antioksidan, bisa netralake radikal bebas lan nyegah karusakan ing sel lan jaringan, bisa nambah kapasitas antioksidan ing awak, lan nglindhungi sel saka karusakan.
2. Bisa nyandhet generasi respon inflamasi, nyuda pelepasan mediator inflamasi, lan nyuda resiko penyakit sing ana gandhengane karo inflamasi, kayata arthritis, enteritis lan penyakit jantung.
3. Nduweni efek anti-tumor, bisa nyandhet wutah lan panyebaran sel tumor, ngindhuksi apoptosis sel tumor kanthi ngganggu jalur transduksi sinyal sel kanker, lan nyegah pambentukan pembuluh getih anyar, saéngga nyegah pangembangan tumor.
4. Nduweni efek protèktif ing sistem saraf, bisa ngliwati alangi getih-otak lan mlebu ing otak, lan nyuda gejala penyakit neurodegeneratif kayata penyakit Alzheimer lan penyakit Parkinson.
5. Bisa nyuda karusakan saka respon inflamasi lan stres oksidatif ing sistem saraf, lan ningkatake kaslametan lan regenerasi sel saraf.

Deskripsi Tetrahydrocurcumin
Tetrahydrocurcumin diprodhuksi dening hidrogenasi kurkumin sing diisolasi saka rimpang tanduran jahe kunir (curcuma longa).
Tetrahydrocurcumin minangka turunan hidrogenasi tanpa warna saka kurkumin, utamane kalebu curcumin, demethoxycurcumin lan bisdemethoxycurcumin. Nduweni macem-macem efek lan panggunaan, lan akeh digunakake ing bidang obat lan kesehatan. Tetrahydrocurcumin dianggep minangka antioksidan kuat lan anti-inflamasi kanthi akeh keuntungan kesehatan.
Tetrahydrocurcumin wis digunakake minangka jinis anyar saka bahan mentahan pharmaceutical lan penengah amarga efek anti-oksidatif, anti-tumor lan anti-atherosclerotic sawijining. Fungsi anyar liyane saka produk iki digunakake minangka aditif pangan.
Tetrahydrocurcumin duweni efek farmakologis kayata nyuda gula getih, nyuda lemak getih, anti-metastasis, anti-kanker, lan anti-depresi. Ing wektu sing padha, ditemokake yen aktivitas farmakologis ing babagan anti-oksidasi, nyuda gula getih, lan lemak getih luwih unggul tinimbang curcumin. Panaliten kasebut uga nemokake manawa Tetrahydrocurcumin duweni efek terapeutik sing apik ing sindrom metabolik, diabetes tipe 2 obesitas, hipertensi lan sindrom resistensi insulin lan penyakit liyane sing gegandhengan, lan duwe prospek aplikasi sing akeh.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)