+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Tesofensine

Endi tuku Tesofensine nyambung? Tesofensine Powder CAS 195875-84-4 for sale tuku bantuan online kanggo mundhut bobot kanggo tambahan Olah rogo ngencengke otot.

Kanggo pitakon babagan Tesofensine 98% Rega, Pasokan, Produsen, hubungi Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 195875-84-4
Formula Molekul: C17H23Cl2NO
Bobot molekul: 328.28
Penampilan: Kristal Putih utawa Bubuk Kristal
Assay: 98%

Fungsi utama
1. Perawatan penyakit Alzheimer lan Penyakit Parkinson;
2. Perawatan obesitas, bisa uga minangka suppressant napsu;
3. Nduweni efek antidepresan
4. Nduweni efek sing migunani ing kognisi, utamane ing sinau lan memori

COA saka Tesofensine
Penampilan: bubuk alus
Werna: kristal putih
Mambu & Rasa: Ciri
Assay: 98.01%
Mundhut ing pangatusan: 3.07%
Logam abot: <10ppm
Timbal: <2ppm
Arsenik: <2 ppm
Sisa Solvents: Eur.Pharm
Item Mikrobiologi
Jumlah Plate Total: <1000cfu/g
Ragi & Mold: <100cfu/g
E.coli: Negatif
Salmonella: Negatif

Deskripsi Tesofensine Powder
Tesofensine minangka inhibitor reuptake dopamin, serotonin, lan noradrenalin (triple) sing wiwitane dikembangake dening NeuroSearch kanggo perawatan penyakit Alzheimer lan penyakit Parkinson. Iki wiwitane diteliti kanggo perawatan penyakit Alzheimer lan Penyakit Parkinson, nanging banjur dicopot saka pangembangan aplikasi kasebut, lan saiki diteliti kanggo perawatan obesitas, bisa uga minangka suppressant napsu.
Tesofensine minangka inhibitor reuptake monoamine triple, sing bisa nyegah proses reuptake kanthi efektif ing celah sinaptik neurotransmitter dopamin, norepinephrine lan serotonin, lan duweni efek anti-obesitas. Tesofensine minangka obat bobot awak sing tumindak ing sistem saraf pusat. Pasien kanthi obesitas hipotalamus ngadhepi masalah ganda saka disfungsi hipotalamus, sing ditangani dening Tesofensine, agen bobot awak ing Tesomet, nambah dopamin hipotalamus, serotonin, lan norepinefrin kanthi ngalangi reuptake, saéngga nyuda napsu nalika nambah metabolisme lemak.

Panyimpenan: Disimpen ing papan sing garing lan adhem, adoh saka cahya lan panas sing kuwat.
Umur beting: Rong taun nalika disimpen kanthi bener.

Keyword

  • Harga Tesofensine Powder Kab
  • Tuku Tesofensine
  • Tesofensine for sale
  • CAS 195875-84-4
  • Pasokan Tesofensine
  • Produsen Tesofensine

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)