+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Tabernaemontana Divaricata

Tuku Ekstrak Tabernaemontana Divaricata / Ekstrak Jasmine Crape / Ekstrak Jasmine Crepe 10: 1 online. Rega Pabrik. Layanan siji-mandeg.

njaluk Ekstrak Tabernaemontana Divaricata Rega bubuk, Dijual, Disedhiyakake, Fungsi, Supplier/Produsen ing Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Crape Jasmine Extract; Ekstrak Jasmine Krep
Jeneng Botani: Tabernaemontana divaricata (Linnaeus) R. Brown ex Roemer & Schultes
Bagian sing Digunakake: Kembang, ROOT, Godhong
Spesifikasi: 10:1 20:1
Bahan aktif: Coronaridine
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Nyegah tekanan darah tinggi;
Kembang untu asu bisa langsung tumindak ing sistem kardiovaskular manungsa sawise digunakake minangka obat, sing bisa ningkatake ekspansi pembuluh getih lan nyepetake sirkulasi getih. Bisa nyegah tekanan getih mundhak. Kajaba iku, duwe efek antihipertensi sing jelas.
2. Detoksifikasi lan nyuda bengkak;
Detoksifikasi lan bengkak uga minangka efek penting saka kembang untu asu. Sawise digunakake minangka obat, kembang untu asu bisa nyepetake dekomposisi zat-zat sing mbebayani ing awak manungsa lan ngidini supaya bisa diilangi saka awak kanthi cepet. Nduweni efek terapeutik sing apik banget kanggo bengkak lan nyeri sing disebabake dening invasi racun ing manungsa. Biasane, nalika wong duwe gejala sing ora nyenengake kayata lara cilik lan tenggorokan, njupuk kembang untu asu ing wektu bisa nyuda gejala kasebut.
3. Ningkatake sirkulasi getih lan mbusak stasis getih;
Kembang untu asu bisa ningkatake sirkulasi getih lan mbusak stasis getih, nyuda bengkak lan nyuda rasa nyeri. Iki minangka obat sing umum digunakake ing perawatan klinis bruises manungsa. Uga bisa ditrapake sacara eksternal ing wilayah sing kena pengaruh, utawa oyod kembang waos asu bisa dicuci lan diiris, direndhem ing anggur putih lan dijupuk sawise njupuk. Sawise perawatan, ciloko pasien bisa lega kanthi cepet.

Deskripsi Ekstrak Tabernaemontana Divaricata
Ekstrak Tabernaemontana Divaricata ngandhut alkaloid indole, lan wiji ngandhut alkaloid kembang untu asu. Nduweni efek ngresiki panas lan detoksifikasi, ngedhunake tekanan getih, nyuda lemak getih, nyuda bengkak lan nyuda rasa nyeri. Utamane digunakake kanggo ngobati nyeri weteng, tenggorokan, hipertensi, trauma trauma, carbuncle, perih lan penyakit liyane.
Total alkaloid Ekstrak Tabernaemontana Divaricata bisa nyegah lan nambani katergantungan fisik lan mental saka opioid.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)