+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Synsepalum Dulcificum

Ing endi tuku bubuk Miracle Berry (Synsepalum Dulcificum)?

Ekstrak Synsepalum Dulcificum for sale / Grosir Ekstrak Miracle Semono uga Sindhunata / Ekstrak Woh Ajaib / Bubuk Miraculin / Ekstrak Woh Synsepalum Dulcificum 30:1; 98%; 50% polisakarida saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Miracle Berry; Ekstrak Woh Ajaib; bubuk Miraculin; Ekstrak Buah Synsepalum Dulcificum
Jeneng botani: Synsepalum Dulcificum Denill
Spesifikasi: 30:1; 98%; 50% polisakarida; Miraculin
Bagian Digunakake: Woh
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Bisa nggedhekake pembuluh getih kanthi efektif lan nyuda tekanan transfusi jantung;
2. Bisa kanthi efektif ngatur tekanan getih lan ngindhari macem-macem rasa ora nyaman sing disebabake dening tekanan getih sing dhuwur;
3. Bisa ngontrol konsentrasi gula getih kanthi efektif, ngatur gula getih, nyuda gula getih;
4. Nduwe aktivitas antioksidan sing apik lan fungsi hypoglycemic, lan uga bisa nyuda lipid getih;
5. Bisa èfèktif nyandhet proliferasi sel leukemia manungsa, lan duwe efek tartamtu ing antibakteri lan antitumor;
6. Nambah kakebalan, nambah resistance penyakit lan fitness fisik;
7. Ngandhut glikoprotein khusus sing ngowahi woh-wohan asam dadi manis kaya agar-gyulu;

aplikasi
1. Bisa uga didadekake pitulungan panganan kanggo panganan sing ngandhut asam, lan bisa didadekake penyedap rasa legi sing dibutuhake wong diabetes.
2. Nduwe aktivitas nyandhet xanthine oxidase sing apik lan bisa digunakake kanggo nyiapake antioksidan, obat anti-asam urat lan produk perawatan kesehatan.

Deskripsi Ekstrak Synsepalum Dulcificum
Synsepalum dulcificum kalebu genus Mysterium lan dikenal kanthi kasugihan ing woh ajaib, sing ngowahi zat asem dadi sensasi manis. Saliyane protein, lipid, serat, karbohidrat, vitamin lan nutrisi liyane, Ekstrak Synsepalum Dulcificum uga ngandhut alkaloid, saponin, flavonoid, polifenol, glikosida jantung, antrakuinon lan komponen kimia liyane. Panaliten nuduhake yen antioksidan fenolik iki nduweni fungsi kesehatan sing migunani kanthi nyegah penyakit kronis kayata penyakit kardiovaskular, obesitas lan diabetes.
Ekstrak Synsepalum Dulcificum bisa digunakake minangka obat sawise diproses, bisa digunakake kanggo nyuda rematik lan nyeri sendi, lan uga bisa digunakake kanggo nggawe antioksidan, obat anti asam urat lan produk kesehatan. Panggonan sing paling efektif saka woh misterius yaiku wohe. Woh-wohan kasebut digunakake minangka obat lan bisa digunakake kanggo nyuda gejala kayata gula getih dhuwur, tekanan darah tinggi, lan lemak getih dhuwur.
Ekstrak Synsepalum Dulcificum nduweni efek anti-tuwa sing jelas lan biosafety sing luar biasa, saengga bisa digunakake kanggo nyiyapake obat-obatan, panganan utawa kosmetik kanggo nundha tuwa utawa nambah stres oksidatif.
Ekstrak Synsepalum Dulcificum sugih ing bahan aktif kayata vitamin C, flavonoid, lan senyawa asam fenolat. Wiji ngemot akeh asam oleat, asam linoleat lan zat liyane. Pasinaon wis nemokake yen ekstrak pulp lan wiji ora mung nduweni sifat antioksidan sing apik, aktif lan fungsi hipoglikemik, uga bisa nurunake lipid getih.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)