+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Superoksida Dismutase (SOD)

Ngendi tuku Superoxide Dismutase? Pasokan Pabrik Bahan Baku Anti-tuwa Superoxide Dismutase (SOD) Powder CAS 9054-89-1.

Tuku SOD online, nggoleki Superoksida Dismutase rega, kita njamin kualitas kudu apik, priksaan kita kanggo njaluk sampel gratis / rega.
Layanan siji mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan. Tambahan kanggo Layanan Anti-Aging.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Kuman jagung, kaktus, spirulina, ati kewan, lsp.
CAS No .: 9054-89-1
Penampilan: bubuk kristal kuning-ijo utawa biru cahya
Spesifikasi: 3000u/mg 6000u/mg 8000u/mg 10000u/mg

fitur
1. Ekstraksi fermentasi biologis, ora ana risiko virus getih lan infeksi silang;
2. Tahan panas sing kuwat;
3. stabilitas dhuwur;
4. Bobot molekul cilik, gampang diserep;
5. Bioavailability dhuwur;

fungsi
1. Nyandhet penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular;
2. Bisa scavenge radikal bebas, anti-tuwa;
3. Nyegah lan perawatan penyakit otoimun;
4. Antioksidan;
5. Nyegah penyakit kronis;
6. Anti-kelelahan;
7. Efektif nyuda lemak getih, kolesterol lan tekanan getih;
8. Anti-radiasi;
9. Nambah fungsi ati lan ginjel;
10. Ngatur siklus menstruasi wanita;

Deskripsi Superoxide Dismutase (SOD)
SOD minangka zat aktif sing asale saka organisme urip, sing bisa ngilangi zat-zat mbebayani sing diprodhuksi dening organisme sajrone metabolisme. Supplementing awak manungsa terus-terusan karo SOD duwe efek anti-tuwa khusus.
Superoxide dismutase (SOD) minangka pemulung radikal bebas, sing akeh ana ing macem-macem jaringan organisme, lan bisa scavenge radikal bebas O2, lan O2 sitotoksik, sing bisa nyebabake peroksidasi lipid, ngrusak membran sel, lan nyebabake inflamasi, tumor lan penyakit otoimun. , lan bisa ningkatake tuwa awak.
SOD bisa ningkatake konversi radikal bebas peroksida dadi hidrogen peroksida lan oksigen, saéngga mbusak radikal bebas peroksida sing ana ing proses inflamasi, lan nduweni efek anti-inflamasi sing kuat.
SOD minangka faktor scavenging radikal superoksida sing alami ing awak, sing bisa ngowahi radikal superoksida sing mbebayani dadi hidrogen peroksida liwat reaksi ing ndhuwur. Sanajan hidrogen peroksida isih minangka oksigen aktif sing mbebayani kanggo awak, katalase (CAT) lan peroksidase (POD) ing awak bakal langsung ngurai dadi banyu sing ora mbebayani. Kanthi cara iki, telung enzim mbentuk rantai anti-oksidasi lengkap.
Superoxide dismutase nduweni efek anti-tuwa lan khasiat. Kanthi efektif mbusak keluwihan radikal bebas ing awak, nambah kakebalan, nambah kualitas turu, nambah memori, lan tundha tuwa. Efektif nyuda lipid getih, tekanan getih, kolesterol lan viskositas getih, nyegah penyakit Alzheimer, lan ningkatake fungsi ati lan gallbladder. Efektif nyegah katarak pikun, ningkatake penglihatan, lan perawatan adjuvant diabetes sing efektif. Ngatur siklus menstruasi wanita, tundha menopause, nyegah prostatitis, ningkatake aktivitas sendi, nyegah osteoarthritis lan rheumatoid arthritis.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)