+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Batang Spatholobus Suberect

Where tuku Suberect Spatholobus Stem Extract Online? Suplai Best Price Ekstrak Batang Spatholobus Suberect Wêdakakêna 10:1.

Request For Sale; Tuku Online Saka Produsen / Supplier, Advertisement, Rega, Keuntungan, Panganggone - Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Botanical: Suberect Spatholobus Stem Min.Order
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1
Cara Tes: HPLC

fungsi
1. Wis efek mromosiaken getih circulation, sayah tendon, nourishing getih lan ngatur haid;
2. Nduweni efek sing signifikan ing regulasi metabolisme lipid;
3. Nduweni efek gedhe ing sistem hematopoietik, lan uga nduweni efek apik banget ing koagulasi getih lan fibrinolisis;
4. Efek nyuda tekanan getih;
5. Efek antikanker;
6. Efek antivirus lan anti-inflamasi;
7. Anti-oksidasi efek;
8. Nutrisi getih lan ngatur haid;
9. Ngapikake fungsi hematopoietik;

Deskripsi Ekstrak Batang Spatholobus Suberect
Suberect Spatholobus Stem Extract nduweni fungsi kanggo nutrisi getih lan getih nutrisi, tendon santai lan ngaktifake collaterals, lan digunakake kanggo kelainan menstruasi, kurang getih lan klorosis, mati rasa lan lumpuh, arthralgia rematik, lsp.
Ekstrak Batang Spatholobus Suberect duweni efek ningkatake sirkulasi getih lan mbusak stasis getih. Sawise njupuk, bisa nyepetake sirkulasi getih lan metabolisme awak manungsa, lan bisa digunakake kanggo nambah kahanan stagnation qi, stasis getih lan alangan meridian. Sawise wanita duwe gejala kayata discharge getih menstruasi miskin disebabake kadhemen kraton, pain weteng sak haid, lan clots getih sak haid, padha bisa njupuk tamba iki cublak kanggo perawatan, kang bisa entuk efek mromosiaken getih menstruasi kanggo dibuwang sanalika. bisa, lan uga bisa mbantu nambah gejala menstruasi peteng. Ekstrak Batang Spatholobus Suberect ngemot bahan antibakteri alami, sing bisa mbusak macem-macem kuman ing uterus lan nyegah kedadeyan penyakit ginekologi.
Suberect Spatholobus Stem Extract uga nduweni efek invigorating qi lan getih nourishing, kang bisa digunakake kanggo nambah gejala qi lan kurang getih lan qi lan getih kurang, lan bisa nambah kekirangan perangan awak lan lemes mental disebabake qi lan kurang getih. , lan uga bisa nambani gejala kayata kulit pucet lan kulit pucet. Iku uga bisa muter efek kahanan, lan uga bisa bantuan nambah negara kesel fisik, bantuan kanggo nambah fitness fisik lan nambah fitness fisik.
Ekstrak Batang Spatholobus Suberect uga bisa ningkatake fungsi hematopoietik awak manungsa. Bisa ningkatake regenerasi sel stem hematopoietik ing awak manungsa, lan ngidini awak manungsa nyerep sawetara bahan aktif lan nutrisi sing migunani. Njupuk ing wektu biasa bisa nyegah anemia, lan uga bisa digunakake kanggo perawatan saka anemia aplastik, lan efek perawatan utamané apik sawise njupuk.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)