+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Stigmasterol

Tuku bubuk Stigmasterol Online CAS 83-48-7 saka Ekstrak Kedelai

njaluk Stigmasterol Rega. Rega Pabrik. Pasokan Pabrik. Didol. Layanan siji-mandeg. Entuk Kutipan. Mangga hubungi kita ing sembarang wektu yen kasengsem ing.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Kedelai, kacang calabar, lan wiji rudo pekso
NO CAS.: 83-48-7
Formula Molekul: C29H48O
Bobot molekul: 412.69
Penampilan: bubuk putih
Titik Lebur: 160 nganti 164 °C (320 nganti 327 °F; 433 nganti 437 K)
Kelarutan ing banyu: Ora larut
Assay: 98%

fungsi
1. Nduweni efek nyuda kolesterol, nyuda kolesterol ing subyek manungsa nganti 15%;
2. Bisa nyegah kanker;
3. Nyegah Penyakit Kardiovaskular;
4. Ningkatake metabolisme;
5. Ngatur tingkat hormon manungsa, lan nduweni efek khusus ing anti-tuwa lan aspek liyane;

aplikasi
1. Aditif pangan ing produk panganan sing diprodhuksi;
2. Iki dikenalake minangka prekursor kanggo produksi progesteron semisintetik industri skala gedhe;
3. Tumindak minangka penengah ing biosintesis androgen, estrogen, lan kortikoid;
4. Uga digunakake minangka prekursor vitamin D3;

Deskripsi Stigmasterol
Stigmasterol minangka zat steroid, sejenis fitosterol, sing nduweni efek kesehatan.
Stigmasterol kanthi efektif bisa ngrawat wong tuwa lan tuwa kanthi osteoporosis pikun, wong sing nandhang tekanan darah tinggi, lemak getih dhuwur, lan aterosklerosis.
Stigmasterol bisa nyegah lan nambani penyakit kardiovaskular kayata hipertensi lan penyakit jantung koroner. Panaliten anyar nuduhake manawa stigmasterol bisa nuduhake pilihan kuantitatif nalika ngalangi panyerepan kolesterol, nyuda tingkat kolesterol serum, lan meh ora ana pengaruh ing ekskresi asam empedu. Uga ditemokake liwat kultur sel yen stigmasterol bisa ningkatake produksi faktor hormon plasmin, sing bisa digunakake minangka pemicu fibrinolisis getih kanggo nyegah trombosis. Stigmasterol uga nduweni fungsi ngalangi pembentukan sel kanker. Ing taun-taun pungkasan, eksperimen kewan nuduhake yen stigmasterol bisa nyegah kanker kolorektal sing disebabake dening karsinogen kimia.
Fungsi fisiologis penting liyane stigmasterol yaiku aktivitas antioksidan. Mekanisme kasebut dianggep minangka nalika molekul stigmasterol dioksidasi ing permukaan lenga, bisa nyedhiyakake atom hidrogen kanggo nyegah pertumbuhan rantai reaksi oksidasi. Stigmasterol uga bisa digabungake karo lipid lan hormon pertumbuhan tanduran sing bisa mbentuk membran molekul ing banyu kanggo ngasilake hormon tanduran lan kompleks ribonukleoprotein stigmasterol. Komplek iki bisa nambah resistensi hormon tanduran asli kanggo suhu lingkungan lan dekomposisi ing stabilitas awak manungsa. Stigmasterol ningkatake sintesis protein, sing migunani kanggo kesehatan lan pertumbuhan awak manungsa.
Stigmasterol digunakake minangka bahan mentah kanggo sintesis hormon steroid, lan uga bisa digunakake minangka bahan mentah kanggo produksi vitamin D3.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)