+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni

Ing endi tuku Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni?

Pasokan Pabrik Low Kalori Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni/ Ekstrak Stevia / Ekstrak Daun Stevia kanthi rega paling apik. Didol. Produsen & Supplier. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Stevia; Ekstrak Daun Stevia
Jeneng botani: Stevia rebaudiana (Bertoni) Hemsl
Bagian Digunakake: Godhong
Cara Tes: HPLC
Penampilan: bubuk putih
Bahan Utama: Stevioside, Rebaudioside A, Dulcoside A

fungsi
Regulasi: Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni minangka pemanis, nanging meh ora ana glukosa lan kalori sing sithik. Ora mung ora nambah gula getih, nanging uga duwe efek hypoglycemic tartamtu ing gula getih sing dhuwur banget lan ngatur keseimbangan gula getih ing awak manungsa. Mula, njupuk ekstrak stevia kanthi rutin uga bisa nyegah hiperglikemia lan nyuda diabetes.
Pengganti gula: Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni nduweni rasa manis sing dhuwur lan bisa digunakake tinimbang sukrosa ing urip saben dina, lan rasa manise 300 kaping sukrosa. Biasane digunakake ing baking lan omben-omben. Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni kurang kalori, lan awak nyerep kalori luwih sithik. Iki minangka pilihan pengganti gula kanggo umume wong sing nandhang diabetes lan obesitas.
Suplemen: Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni minangka pemanis sing nambah energi sing dibutuhake dening awak manungsa, njaga keseimbangan asam-basa lingkungan internal awak manungsa, lan nyegah awak kesel amarga asam laktat sing berlebihan. Ngonsumsi kanthi rutin bisa nyuda gejala kesel banget ing manungsa. Nalika ngilangi kesel fisik, uga bisa ningkatake kemampuan anti-kelelahan awak.

aplikasi
1. Industri panganan: panganan, omben-omben, lsp;
2. Produk perawatan kesehatan: nyuda tingkat gula lan tekanan getih;

Deskripsi Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni
Amarga aktivitas biologis lan nilai obat sing apik, Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni wis akeh digunakake ing panganan, omben-omben, kimia, farmasi lan industri liyane. Contone, glikosida steviol dhewe wis ditambahake minangka pemanis tinimbang sukrosa ing omben-omben, permen, panganan cuci mulut lan produk liyane. Glikosida glukosil steviol sing dipikolehi kanthi glukosilasi glikosida steviol nduweni rasa manis sing luwih apik tinimbang steviosida alami, lan ora ana masalah sawise-pait ing steviosida alami. Aktivitas antioksidan asam klorogenat bisa digunakake ing formulasi kosmetik. Saiki ana akeh paten Eropa kanggo kosmetik anti-urease, produk perawatan kulit anti-tuwa, lan sampo kanggo nyegah karusakan rambut sing disebabake dening sinar ultraviolet lan pewarna rambut sawise nambahake asam klorogenat. Aktivitas antibakteri asam klorogenat uga bisa digunakake minangka pengawet alami. Efek mupangati macem-macem flavonoid wis dadi favorit ing industri perawatan kesehatan, lan akeh digunakake ing produksi panganan kesehatan sing duwe fungsi anti-oksidasi lan nambah resistensi awak. Potensi ekstrak stevia minangka suplemen diet lan penambah nutrisi wis signifikan banget.
Pemanis Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni nduweni karakteristik materi yaiku rasa manis sing dhuwur lan kalori sing sithik, lan rasa manise udakara 300 kaping sukrosa biasa. Karakteristik kalori sing sithik nggawe pemanis ekstrak stevia digunakake akeh ing pasar nol gula lan nol kalori. Ekstrak Stevia Rebaudiana Bertoni ora mung bisa digunakake minangka pemanis saben dina, nanging uga nduweni fungsi kesehatan tartamtu.
Ekstrak godhong stevia utamane digunakake minangka pemanis panganan non-kalori.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)