+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Stachyose

tuku Stachyose Powder Online CAS 470-55-3 ing Green Stone.

Entuk rega Stachyose. Rega Pabrik. Pasokan Pabrik. Didol. Layanan siji-mandeg. Entuk Kutipan. Mangga hubungi kita ing sembarang wektu yen kasengsem ing.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 470-55-3
Formula molekular: C24H42O21
Bobot molekul: 666.578
Penampilan: bubuk putih

fungsi
1. Nyetel keseimbangan flora usus;
2. Ngapikake kakebalan;
3. Ningkatake panyerepan unsur tilak;
4. Nyegah constipation;
5. Ningkatake sintesis vitamin;

aplikasi
1. Bisa ditambahake ing panganan cair, kayata minuman asam laktat, minuman cuka, bir lan omben-omben liyane, kanggo ngembangake panganan fungsional anyar, lan jumlah tambahan cilik, efek sing luar biasa, lan rasa panganan asli bakal ora dirusak.
2. Nduwe faktor aktif, bisa nyerep zat beracun lan bakteri patogen ing saluran pencernaan, ningkatake resistensi penyakit awak, lan ningkatake kekebalan, saengga bisa digunakake kanthi akeh ing obat.
3. Nalika ditambahake ing barang panggang, bisa njaga kelembapan lan ngganti sifat rheologis saka adonan.
4. Stachyose ora dihidrolisis dening enzim pencernaan, lan metabolisme ora gumantung marang insulin, sing bisa nyukupi kabutuhan kelompok khusus kayata diabetes, obesitas lan hiperlipidemia.
5. Stachyose bisa ningkatake penyerapan kalsium lan magnesium ing awak, lan bisa digunakake minangka bahan mentah sing becik kanggo ngembangake panganan kanggo wanita ngandhut lan wong tuwa.

Description About Stachyose
Stachyose minangka gula alami lan oligosakarida sing bisa ningkatake proliferasi bifidobacteria. Iki ditapis saka tanduran alami lan bubuk putih sing rada manis.
Stachyose bisa ningkatake lingkungan usus, lan nduweni nilai penting kanggo bakteri sing bermanfaat ing saluran pencernaan manungsa, kayata Bifidobacterium lan Lactobacillus. Bisa kanthi cepet ningkatake lingkungan ing saluran pencernaan manungsa lan ngatur keseimbangan mikro-ekologi mikroorganisme. Iki uga dikenal minangka panganan probiotik.
Stachyose mirip karo serat panganan sing larut ing banyu, ora beracun lan bisa dipangan langsung. Iki minangka serat dietary lan biasane bisa digunakake minangka produk kesehatan. Fungsi utamane yaiku nyedhiyakake nutrisi kanggo weteng, supaya probiotik bisa urip ing weteng, lan tahan suhu sing relatif dhuwur, lan bisa langsung mlebu ing usus tanpa diserap dening weteng.
Ing saluran usus, stachyose minangka zat aktif sing ora bakal diurai dening enzim pencernaan ing weteng, lan bisa langsung tumindak ing saluran usus. Probiotik ing usus minangka nutrisi sing apik, sing bisa ningkatake resistensi normal lan kekebalan awak manungsa, lan mbantu awak nolak bakteri njaba.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)