+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Spirulina Maxima

tuku Ekstrak Spirulina Maxima Online – Spirulina Maxima Powder Price,For sale,Grosir.
Entuk rega paling anyar. Produsen Pasokan Spirulina Maxima Extract Powder saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Spirulina Maxima Powder
Jeneng botani: Spirulina Maxima
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk halus Ijo peteng

fungsi
1. Ngapikake kulit, bisa ningkataké metabolisme sel kulit, nambah elastisitas kulit lan kinclong, lan nyuda kisut lan garis nggoleki;
2. Nyegah penyakit ati akut lan kronis lan sirosis ati;
3. Nurunake lemak getih, mbantu ngontrol gula getih;
4. Nyegah penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular, nyegah diabetes;
5. Ningkatake kakebalan, nyegah kanker lan nglawan kanker;
6. Ngurangi risiko obesitas, detoksifikasi lan beautify;
7. Anti-kelelahan lan anti-tuwa;
8. Antioksidan, bisa ngresiki radikal bebas ing awak, nglindhungi sel manungsa saka karusakan, lan ningkatake kesehatan;
9. Bantuan ing Recovery otot;

Deskripsi Ekstrak Spirulina Maxima
Spirulina Maxima minangka jinis cyanobacteria, sing bisa dipangan manungsa lan kewan. Isine polisakarida, vitamin, asam amino, unsur mineral, lan liya-liyane, sing bisa ngrangsang regenerasi sel kulit, nambah aktivitas SOD, mbusak radikal bebas, lan ningkatake sirkulasi getih. Ekstrak Spirulina Maxima bisa digunakake ing kosmetik, produk bobot awak, lsp.
Polisakarida, protein lan macem-macem unsur trace ing Ekstrak Spirulina Maxima bisa ningkatake kakebalan awak manungsa, ningkatake daya tahan awak, nyegah lan nambani penyakit.
Ekstrak Spirulina Maxima sugih ing macem-macem nutrisi, kalebu polifenol, vitamin, mineral, lan liya-liyane. Zat kasebut minangka unsur penting kanggo nambah kekebalan. Efek antioksidan saka vitamin C lan E bisa mbantu nyuda resiko penyakit kronis, lan polifenol bisa ningkatake daya tahan awak lan ningkatake aktivitas sel kekebalan.
Isi protein lan asam amino ing Spirulina maxima dhuwur banget, sing nduweni peran kunci ing nutrisi lan pertumbuhan manungsa. Kajaba iku, uga sugih polifenol, nduweni efek antioksidan tartamtu, bisa ngresiki radikal bebas ing awak, nglindhungi sel manungsa saka karusakan, lan nyegah penyakit sing disebabake dening oksidasi.
Karotenoid lan klorofil, sing sugih ing Ekstrak Spirulina Maxima, nduweni efek antioksidan sing kuat, sing bisa ngilangi radikal bebas, nyuda karusakan sel, lan nglindhungi kesehatan.
Karotenoid kayata spirulina ing Ekstrak Spirulina Maxima duweni pengaruh sing signifikan kanggo ngontrol gula getih lan lipid getih. Panaliten nuduhake manawa Ekstrak Spirulina Maxima bisa nyegah penyakit metabolik sing disebabake dening gula getih sing dhuwur, kayata diabetes lan tekanan darah tinggi.
Ekstrak Spirulina Maxima kanthi cepet bisa ningkatake metabolisme lemak ing awak manungsa, nyuda akumulasi lemak, lan kanthi mangkono nyuda resiko obesitas. Kajaba iku, bahan-bahan alami ngontrol napsu, nyuda asupan kalori, lan nyedhiyakake awak sing entheng.
Singkate, Ekstrak Spirulina Maxima nduweni akeh fungsi lan fungsi. Ora mung bisa dipangan minangka produk panganan lan kesehatan, nanging uga digunakake ing perawatan medis, budidaya biologi, perlindungan lingkungan lan lapangan liyane. Iki minangka sumber biologi sing aji banget.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)