+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Spermidin

Pasokan langsung saka pabrik paling apik Spermidin Bubuk 1% CAS 124-20-9 saka Ekstrak Kuman Gandum kanggo suplemen nutrisi lan umur dawa.

Tuku Spermidine Online. Produsen & Supplier Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Simpenan Gedhe. Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Wheat Germ
CAS No .: 124-20-9
Formula Molekul: C7H19N3
Bobot Molekul: 145.25
Purity: 1%
Katon: Wêdakakêna putih
Cara Tes: HPLC

fungsi
1. Tundha degenerasi sel saraf, tundha tuwa lan ndawakake umur;
Spermidine bisa nyebabake transkripsi gen sing gegandhengan karo autophagy, saéngga ningkatake autophagy lan nyegah stres oksidatif seluler lan nekrosis.
2. Anti-kanker;
Spermidine bisa nyuda kedadeyan tumor, kayata nyuda kedadeyan tumor kulit ing wong tuwa, nyuda pertumbuhan tumor kolorektal; nyuda kedadeyan fibrosis ati sing abot lan kanker ati. Ing wektu sing padha, spermidine uga bisa ningkatake respon imun anti-tumor.
3. Nglindhungi jantung;
Spermidine bisa nyuda akumulasi lipid ing plak aterosklerotik, nyuda hipertrofi jantung, lan nambah fungsi diastolik, saéngga nglindhungi jantung.
4. Ngatur lan nglindhungi saraf;
Spermidine bisa alon kemajuan penyakit lan nyuda karusakan ing sel ganglion retina, nambah fungsi visual. Ing wektu sing padha, spermidine nduweni peran kanggo ngatur lan nglindhungi saraf ing macem-macem gangguan gerakan neurodegeneratif lan demensia.
5. Spermidine bisa nambah memori lan nyuda kognitif alon. Uga efektif kanggo ningkatake demensia;

Deskripsi Spermidine
Spermidine wiwitane diekstrak saka semen lan minangka poliamin sing akeh banget ing sperma, nanging sumber utama spermidine yaiku tanduran, kayata kuman gandum lan kacang kedele. Iki minangka zat alami sing relatif populer ing riset anti-tuwa ing taun-taun pungkasan
Sawetara panaliten nuduhake manawa spermidine bisa nglindhungi fibrosis ati lan karsinoma hepatoseluler, penyebab umum kanker ati. Sawetara pracaya bisa mengaruhi tuwa lan ningkatake umur dawa.
Spermidine uga ngowahi macem-macem proses seluler, kalebu: stabilitas DNA, pertumbuhan sel, diferensiasi sel, apoptosis, lan liya-liyane. Spermidine dikenal amarga kemampuane kanggo ningkatake autophagy, program daur ulang seluler sing mbantu sel mbusak sampah lan komponen sing ora dikarepake, lan minangka alasan sing paling umum kenapa bisa nyebabake penuaan.
Suplemen utawa ngonsumsi spermidine cukup ing diet duwe sawetara keuntungan kesehatan potensial. Luwih apik, bisa uga mengaruhi tuwa lan ndhukung umur panjang sing sehat.
Tanggal 1 September 2013, para ilmuwan saka Jerman lan Austria kerja sama kanggo nyinaoni manawa spermidine bisa nyegah penyakit Alzheimer.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)