+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Peptida kedelai

Pabrik pabrik Peptida Kedelai / Bubuk Peptida Kedelai kanggo nggunakake Suplemen Kesehatan.

Where to buy Soy Peptide powder?We supply high quality Soy Peptide,kita Soybean Peptide pabrik supplier,saka bahan mentah kanggo proses produksi lapisan inspeksi, kanggo nyedhiyani pelanggan murni Soybean Peptide.
Yen sampeyan kasengsem ing Soy Peptide, hubungi kita langsung.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Peptida Kedelai
Sumber Bahan Baku: Protein kedelai
Bobot Molekul Rata-rata: 500-800D
Fitur Produk: Wêdakakêna kuning cahya utawa wêdakakêna putih kanthi mambu kacang lan ora ana ambuné

fungsi
1. Anti-tuwa, Anti-kelelahan lan nguatake otot;
2. Ngurangi tingkat kolesterol lan nyuda tekanan getih;
3. Ningkatake kakebalan;
4. Ningkatake metabolisme;
5. Detoksifikasi ati;
6. Bobot ilang;
7. Tansah ngatur lemak getih, tekanan getih lan gula getih;

aplikasi
Panganan bergizi, panganan fungsional lan kesehatan, panganan olahraga, minuman padat, produk kesehatan, lsp

Deskripsi Soy Peptide
Soy Peptide saka Tallyho asalé saka protein soy non-genetically diisolasi. Isi protein luwih saka 90% lan ngandhut 8 jinis asam amino kang migunani kanggo manungsa, iku bahan baku banget kanggo panganan lan produk kesehatan.
Peptida kedelai minangka salah sawijining jinis molekul cilik campuran pe ptida sing kasusun saka 2 -6 asam amino kanthi bobot molekul kurang saka 1000 μ. Nduweni kelarutan banyu sing apik, penylametan banyu, properti foaming, digestibility dhuwur, lan tingkat panyerepan, lan sifat pangolahan sing apik kayata ora ana mambu beany sing jelas, ora ana denaturasi protein, ora ana udan asam, ora ana koagulasi panas, gampang larut ing banyu, fluiditas sing apik, lan minangka bahan mentah sing apik banget kanggo panganan kesehatan.
Soy Peptide minangka peptida molekul cilik sing aktif, sing gampang diserap dening awak manungsa lan cocok kanggo kabeh wong sing nyerna lan nyerep protein sing kurang, kayata wong tengah lan tuwa, pasien pemulihan pasca operasi, tumor, radioterapi, kemoterapi. pasien, disfungsi gastrointestinal. Kajaba iku, peptida soy uga nduweni efek ningkatake kakebalan, nambah kekuatan fisik, anti-kelelahan lan ilang bobot.
Peptida soya minangka bahan dhasar panganan fungsional kanthi potensial gedhe lan mboko sithik dadi panganan sing sehat ing abad kaping 21.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)