+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Kedelai (Isoflavon Kedelai)

Pasokan Pabrik Bubuk Ekstrak Kedelai Isoflavon Kedelai 20% 40% 60% 80% Miturut HPLC Kanggo Perawatan Kesehatan Wanita lan Kulit.

Kita nyedhiyakake Ekstrak Kacang Kedelai sing berkualitas, kita minangka pemasok pabrik Ekstrak Kedelai, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Ekstrak Kedelai murni (Isoflavon Kedelai) kanggo pelanggan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Ekstrak Kacang Kedelai
Jeneng botani: Glycine max (L.) Merrill
Penampilan: Wêdakakêna kuning cahya, rasa pait, rada astringent.
Bagian sing digunakake: wiji
Spesifikasi: Kedelai Isoflavon 20% 40% 60% 80% Miturut HPLC
Bahan aktif: lesitin kedelai lan isoflavon kedelai

Efek Farmakologis
Efek anti-kanker; Nyegah penyakit Alzheimer; Nyegah penyakit kardiovaskular

fungsi
1. Nyegah Kanker lan Anti-kanker.
Isoflavon kedelai bisa ngobati lan nyegah sawetara kanker babagan hormon, kayata kanker prostat, kanker galaktofor, lsp.
2. Kurang Kekandelan Kolesterin ing Awak Manungsa, Nyegah lan Ngobati Penyakit Kardiovaskular.
Isoflavon Soy bisa ndawakake wektu anti-oksigenasi albumen kapadhetan rendah, efek anti-oksigenasi padha karo Vitamin E.
3. Cure Woman Menopause Syndrome.
Isoflavon kedelai digunakake kanggo ngganti terapi sawise menopause, lan ora duwe efek samping.
4. Nyegah lan nambani Osteoporosis.
Soy Isoflavones duwe sawetara efek witjaksono karo estrogen, bisa nyegah osteoporosis disebabake estrogen balung panyerepan sthenic.

Deskripsi Ekstrak Kedelai
Ekstrak Kedelai minangka salah sawijining wujud senyawa tanduran. Bobot lan struktur molekul padha karo estrogen manungsa, uga dikenal minangka fitoestrogen. Kanggo hormon wanita sing gedhe banget, bisa nyuda cilaka; sing kanggo lack of estrogen, nanging uga ditambahake kanggo ease lack of hormon wadon. Adhedhasar panaliten klinis nuduhake yen isoflavon soya duwe macem-macem keuntungan kesehatan, kalebu gejala menopause sing luwih apik, ningkatake osteoporosis menopause, penyakit kardiovaskular lan fungsi antioksidan sing luwih murah.
Isoflavon soy diekstrak saka kacang kedelai, lan struktur molekule meh padha karo estrogen sing disekresi dening awak manungsa, mula diarani fitoestrogen alami. Bisa nyuda lan nambah gejala menopause wanita, osteoporosis, lan penuaan kulit sing disebabake dening estrogen sing ora cukup. Amarga isoflavon soy nduweni peran penting banget ing kesehatan manungsa, dheweke wis narik perhatian gedhe ing taun-taun pungkasan. Isoflavon kedelai digunakake minangka bahan mentah kanggo panganan, produk kesehatan lan obat-obatan, lan bisa digawe macem-macem obat anti kanker lan produk kesehatan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)