+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Sodium Copper Chlorophyllin

Produsen nyedhiyakake bubuk pigmen alami Sodium Copper Chlorophyllin 40% kanthi rega grosir.

Golek China Sodium Copper Chlorophyllin supplier & manufaktur saka pabrik, produk kita wis sertifikat sertifikat ISO, kita bisa nyedhiyani sampel gratis.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Spesifikasi: Chlorophyllin 40%
Penampilan: bubuk ijo peteng
Sifat fisikokimia: Gampang larut ing banyu, rada larut ing etanol lan kloroform tanpa endapan; solusi banyu iku transparent tanpa udan

Proses produksi
Bahan mentah → pretreatment → leaching → filtrasi → saponifikasi → recovery etanol → petroleum ether washing → acidification tembaga generasi → suction filtration washing → larut dadi uyah → nyaring → garing → produk jadi

Wuku
1. Perlindhungan ati;
Sodium Copper Chlorophyllin duweni efek antioksidan sing signifikan, sing bisa mbantu ati nglindhungi sel manungsa saka radikal bebas lan stres oksidatif, nyuda beban ati, lan uga bisa ngaktifake sel reticuloendothelial ati lan ningkatake pemulihan fungsi ati, nambah resistensi. saka fungsi sel ati.
2. Antibakteri;
Nduwe tumindak antibakteri sing kuat, sing migunani kanggo operasi, karsinoma ulcerative, rhinitis akut lan rhinosinusitis, infeksi kuping kronis, inflamasi, lsp.
3. Ulser, ndandani tatu;
Sodium Copper Chlorophyllin cepet diserep ing awak manungsa, bisa ningkatake metabolisme sel awak, lan nduwe pengaruh sing signifikan ing perbaikan awak.
4. Anti-mutasi, muter peran penting ing Nyegah kanker;
Sodium Copper Chlorophyllin nduweni efek nyegah ing aktivitas macem-macem mutagen kayata benzopyrene, lan ing wektu sing padha bisa nambah aktivitas sel, nambah kemampuan phagocytic saka makrofag, lan nambah kemampuan awak kanggo nolak mutasi.
5. Pigmen panganan;
Iki minangka salah sawijining pigmen alami sing paling khas lan serbaguna, sing nduweni kekuatan pewarnaan sing unggul lan stabilisasi sing apik ing solusi netral lan alkali.

aplikasi
1. Suplemen kesehatan.
2. Pigmen panganan, digunakake ing kue, omben-omben, permen, es krim, lsp.

Deskripsi Sodium Copper Chlorophyllin (SCC)
Sodium Copper Chlorophyllin minangka pigmen ijo alami sing digawe saka jaringan tanduran ijo alami, kayata tai ulat sutra, semanggi, alfalfa, pring lan godhong liyane minangka bahan mentah, diekstrak nganggo pelarut organik kayata aseton, metanol, etanol, petroleum eter, lsp. ., lan diganti dening ion tembaga ing tengah ion Magnesium klorofil, lan saponify karo alkali ing wektu sing padha, lan klompok karboksil kawangun sawise njabut gugus metil lan klompok phytyl dadi uyah disodium. Mulane, natrium tembaga klorofilin minangka pigmen semi-sintetik. Iku struktur lan padha karo prinsip tatanan pigmen klorofil lan klorofil wesi sodium uyah, seng sodium uyah lan ing.
Sodium Copper Chlorophyllin diekstrak saka klorofil liwat saponifikasi, copperization lan reaksi liyane, banjur disaring. Sodium tembaga klorofil gampang digunakke dening awak manungsa, duwe efek mromosiaken metabolisme ing sel awak, lan uga bisa ningkataké marasake awakmu, ulcers gastrointestinal lan Recovery saka fungsi ati.
Sodium Copper Chlorophyllin gampang diserap dening awak manungsa, nduweni efek ningkatake metabolisme ing sel awak, lan uga bisa ningkatake penyembuhan ulkus gastrointestinal lan pemulihan fungsi ati. Mulane, bisa digunakake ing produksi produk kesehatan.
"Standar Higienis kanggo Panganggone Aditif Pangan" nemtokake yen Sodium Copper Chlorophyllin bisa digunakake kanggo pewarna banyu rasa woh, bubuk rasa woh, embun jus, minuman ringan, anggur sing wis disiapake, permen, panganan kaleng lan kue.

Keyword

  • Sodium Copper Chlorophyllin Powder
  • Supplier Sodium Copper Chlorophyllin
  • Produsen Sodium Copper Chlorophyllin
  • Manfaat Sodium Copper Chlorophyllin
  • Harga Sodium Copper Chlorophyllin

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)