+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Natrium Alginat

Tuku Food Grade Sodium Alginate Powder Online kanthi rega paling apik ing Green Stone.

Where tuku. Harga Grosir Pasokan Natrium Alginat CAS 9005-38-3 saka pabrik kita.Pemasok & Produsen.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Alga
NO CAS.: 9005-38-3
Formula Molekul: C5H7O4COONa
Penampilan: bubuk putih susu nganti kuning entheng
Purity: 99%

fungsi
1. Minangka thickener kanggo omben-omben lan produk susu, sodium alginate nduweni kaluwihan unik ing thickening: fluidity apik saka sodium alginate ndadekake rasa ngombe Gamelan sawise nambah; lan bisa nyegah penurunan viskositas ing proses disinfeksi produk.
2. Sodium alginate minangka stabilisator kelas dhuwur kanggo es krim lan ombenan adhem liyane. Bisa nggawe es krim lan omben-omben kadhemen liyane duwe penampilan sing mulus lan rasa sing silky. Wiwit calcium alginate bisa mbentuk gel stabil termal ora bisa dibalèkaké, iku ora bakal dadi atos (wutah kristal es) sak transportasi lan panyimpenan, lan ora deform es krim amarga fluktuasi suhu; ing wektu sing padha, es krim iki ora mambu aneh nalika dipangan, Iku ora mung nambah tingkat expansion nanging uga mbenakake titik leleh, supaya kualitas lan entuk manfaat saka prodhuk Ngartekno apik. Rasa produk kasebut alus, alus lan enak. Jumlah sing ditambahake relatif kurang, umume 1-3%, lan jumlah sing ditambahake ing luar negeri yaiku 5-10%.
3. Sodium alginate digunakake minangka stabilizer kanggo produk susu lan omben-omben. Susu beku sing stabil nduweni rasa sing enak, ora kaku lan ora kaku, lan kenthel lan sluggish nalika diaduk.
4. Sodium alginate bisa digunakake minangka agen poto-setting kanggo roti icing, stuffing, nutupi panganan cuci mulut, pangan kaleng, etc. Iku isih bisa njaga wangun asli ing suhu dhuwur, pembekuan lan medium asam. Sampeyan uga bisa digunakake tinimbang agar-agar kanggo nggawe jellybean kristal elastis, ora lengket, transparan.

Deskripsi Sodium Alginate
Sodium alginate diekstrak lan disaring saka kelp lan rumput laut, lan dadi bubuk putih nganti putih susu. Punika ditondoi dening kelarutan banyu apik, panyerepan banyu kuwat, dhuwur whipping tingkat foaming, lan tatanan gel irreversible karo ion kalsium, lan wektu lan kekuatan saka tatanan gel bisa kontrol dening jumlah lan kacepetan ion calcium ditambahaké. Bisa njaga pembentukan es krim sing alus lan nyegah penyusutan volume. Iki minangka stabilisator es krim alus sing berkualitas tinggi. Biasane digunakake ing kombinasi karo guar gum lan CMC.
Sodium alginate nduweni fungsi antikoagulasi, ngedhunake lemak getih lan ngedhunake viskositas getih. Iku jenis polisakarida alam, kang nduweni stabilitas, kelarutan, viskositas lan safety dibutuhake kanggo excipients preparation pharmaceutical.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)