+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Sinetrol

Nyedhiyakake Bubuk Sinetrol 50% Murni saka Ekstrak Buah Jeruk kanggo Mundhut Bobot lan Ngurangi Lemak Awak.

Golek Sinetrol Supplier & Produsen / Keuntungan saka Green Stone. Entuk Sampel Gratis. Kualitas & Rega Pabrik Terjamin. Pasokan Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Ekstrak Buah Jeruk
Katon: Wêdakakêna putih
Spesifikasi: 50%

Wuku
1. Ningkatake kobong lemak;
2. Mundhut bobot;
3. Ngurangi tingkat lemak awak;
4. Mbantu kesehatan ati liwat antioksidan;
5. Ningkatake lipolisis;
6. Pengurangan pinggul lan pinggul;
7. Ngurangi stres oksidatif lan inflamasi;

aplikasi
1. Suplemen nutrisi sing paling apik kanggo wong sing pengin ngilangi bobot lan njaga ramping;
2. Cocog kanggo wong sing pengin njaga lemak awak sehat;
3. Panganan kesehatan antioksidan alami, suplemen kesehatan;
4. Pangan fungsional lan aditif pangan;

Deskripsi Sinetrol
Sinetrol minangka ekstrak buah alami saka ekstrak buah jeruk (oranye abang, grapefruit, oranye), banjur dipikolehi liwat teknologi ekstraksi unik, ngemot luwih saka 50% polifenol.
Sinetrol nggunakake polifenol jeruk kanggo nyepetake sel lemak, sing beda karo produk kontrol gula umum.
Sinetrol bisa ngowahi lemak sing ora biasane digunakake, lan nyepetake dekomposisi lemak, saengga sel-sel sing biasane mung nggunakake gula bisa diowahi dadi energi nggunakake gula lan lemak, lan sel-sel awak ora bakal luwe. Nalika awak ora nggunakake lemak mung, bobot mundhut tikel kaping pindho lan luwih aman. Sinetrol bisa ngusir lemak saka sel lemak, lan kemampuan kobong nganti 600%.
Sinetrol luwih efektif kanggo nyuda lemak ing pinggul, weteng, lengen, sikil lan bagean liyane sing rawan akumulasi lemak.

Keyword

  • Sinetrol
  • Keuntungan Sinetrol
  • Suplai Sinetrol
  • Harga Sinetrol Kab
  • Produsen Sinetrol
  • Struktur Sinetrol

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)