+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Silibinin

Endi tuku Silibinin (Silymarin)? Silibinin Bubuk CAS 1265089-69-7 Pasokan, Rega, Produsen ing Green Stone - nutritioningredient.com.
Grosir Bubuk Ekstrak Susu Thistle Alami Murni 80% silymarin Kanggo Perlindhungan Ati.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Silymarin
NO CAS.: 1265089-69-7
Formula molekular: C25H22O10
Bobot molekul: 482.441
Penampilan: bubuk kuning cahya
Spesifikasi: 80%

fungsi
1. Nglindhungi ati, ningkatake fungsi ati, ningkatake sekresi empedu lan inflamasi.
2. antioksidan kuwat, bisa mbusak awak saka radikal bebas, tundha senescence.
3. Nyegah alkohol, racun kimia, logam abot, racun pangan, polusi lingkungan lan liya-liyane saka karusakan ing ati, lan ningkataké regenerasi sel ati lan ndandani.

Deskripsi Silibinin (Silymarin)
Silymarin meh ora larut ing banyu, larut ing aseton, etil asetat, etanol metanol, lan rada larut ing kloroform.
Silymarin, diisolasi saka wiji tanduran Silybum marianum (Ekstrak Susu Thistle), wis akeh digunakake wiwit jaman kuna kanggo nglawan macem-macem kelainan ati.
Silymarin uga ditemokake efektif ing sawetara jinis kanker. Wis kacarita nyandhet hepatotoxin naleni menyang situs reseptor ing membran hepatosit, ngurangi oksidasi glutathione kanggo nambah tingkat ing ati lan usus, lan ngrangsang ribosom RNA polimerase lan sintesis protein sakteruse, anjog kanggo nambah regenerasi hepatocyte. Sakabèhé, silymarin nduweni antioksidan, imunomodulator, antikanker, antiinflamasi, antihepatoksik lan sawetara aktivitas farmakologis liyane. Efektivitas nglawan macem-macem kelainan ndadekake obat kasebut minangka obat sing asale saka alam.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)