+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Sesbania Grandiflora

Endi tuku Ekstrak Sesbania Grandiflora Nyambung? Ekstrak Sesbania 10:1 karo Produsen & Supplier

Pasokan Pabrik Ekstrak Sesbania Grandiflora kanthi rega paling apik. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Sesbania
Jeneng botani: vv
Bagian Digunakake: Kembang
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk halus kuning coklat
Bahan Utama: Biotin

Manfaat Kesehatan
1. Ngurangi tekanan getih lan mbantu supaya arteri tetep fleksibel;
2. Ndhukung pangembangan janin normal;
3. Mupangat kanggo kulit;
4. ngedongkrak kakebalan;
5. Nyegah penyakit Alzheimer;
6. Iki nyuda frekuensi lan intensitas ngelu;
7. Diobati kanthi suplemen fosfor sing sehat ing awak, mula masalah kaya impotensi, mundhut libido, frigidity, lan motilitas sperma;
8. Antivirus;
9. Antibakteri;
10. Anti-kanker;
11. Anti-inflamasi;
12. Ngapikake sirkulasi getih;
13. Anti-oksidasi;

Deskripsi Ekstrak Sesbania Grandiflora
Ekstrak Sesbania Grandiflora wis digunakake sacara tradisional minangka antidiabetik, antioksidan, antipiretik, lan ekspektoran lan kanggo nambani macem-macem penyakit.
Ekstrak Sesbania Grandiflora duweni efek antivirus lan bisa nyegah replikasi virus kanthi efektif.
Ekstrak Sesbania Grandiflora nduweni efek antibakteri tartamtu lan bisa mateni bakteri umum, kayata Escherichia coli lan Pseudomonas aeruginosa.
Ekstrak Sesbania Grandiflora duweni efek anti-tumor lan bisa nyegah pertumbuhan sel tumor.
Ekstrak Sesbania Grandiflora nduweni sifat anti-inflamasi lan bisa nyuda gejala inflamasi.
Ekstrak Sesbania Grandiflora bisa ningkatake sirkulasi getih lan mbantu ningkatake gejala kayata dislipidemia lan tekanan darah tinggi.
Ekstrak Sesbania Grandiflora nduweni efek antioksidan, bisa ngilangi radikal bebas, lan nundha penuaan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)