+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Senegalia Berlandieri

tuku Ekstrak Senegalia Berlandieri Bubuk Online Saka Watu Ijo - Entuk Rega Ekstrak Acacia Berlandieri, Didol.

Hot Sale Guajillo (Senegalia berlandieri) Extract 10: 1. Pabrik Supply. Rega Pabrik. Layanan siji-mandeg. Entuk Kutipan. Mangga hubungi kita ing sembarang wektu yen kasengsem ing.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Guajillo (Senegalia berlandieri); Ekstrak Acacia Berlandieri
Jeneng botani: Acacia berlandieri Benth.
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk halus kuning coklat
Bahan aktif: alkaloid, saponin

fungsi
1. Bobot mundhut;
2. Antimikroba lan antioksidan;
3. Suplemen pembakar lemak;

Deskripsi Ekstrak Senegalia Berlandieri
Senegalia Berlandieri ngandhut mescaline, methamphetamine, nikotin, lan alkaloid PEA, wis digunakake ing obat tradisional kanggo efek stimulan lan swasana ati.
Ekstrak Senegalia berlandieri kadhangkala dipasarake minangka suplemen diet kanggo mundhut bobot, nambah energi, lan dandan swasana ati. Nanging, ana bukti ilmiah sing winates kanggo ndhukung khasiat utawa keamanan panggunaan kasebut.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)