+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Semaglutide

Endi tuku Semaglutide Cas 910463-68-2? Sampeyan bisa tuku Semaglutide Powder ing bobot mundhut ing Green Stone.Factory Supply. Semaglutide Tuku Online. Entuk Kutipan.

Biaya Bubuk Semaglutide, Rega, Adol, Grosir, Produsen & Pemasok kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Urutan:
H-His-Aib-Glu-Gly-Thr-Phe-Thr-Ser-Asp-Val-Ser-Ser-Tyr-Leu-Glu-Gly-Gln-Ala-Ala-Lys(AEEAc-AEEAc-γ-Glu- 17-carboxyheptadecanoyl)-Glu-Phe-Ile-Ala-Trp-Leu-Val-Arg-Gly-Arg-Gly-OH
NO CAS.: 910463-68-2
Formula Molekuler: C187H291N45O59
Bobot molekul: 4113.641
Spesifikasi: 99%
Penampilan: bubuk putih

Mekanisme tumindak Semaglutide
Semaglutide nambah efisiensi fungsi incretin kanthi ngaktifake reseptor GLP-1. Kerjane liwat macem-macem mekanisme, kayata nambah sekresi insulin, nyegah pelepasan glukagon, lan nyandhet glukoneogenesis hepatik, saéngga nyuda glukosa getih pasa lan postprandial. Semaglutide wis nuduhake rasio proinsulin kanggo insulin sing apik, nuduhake efisiensi fungsi sel beta lan produksi insulin sing luwih apik. Iki uga nuduhake sensitivitas insulin sing luwih apik, sing bisa ditengahi kanthi nyuda bobot awak. Semaglutide uga mamerake bobot awak sing mudhun, sing disebabake nyuda asupan energi lan motilitas lambung sing telat.

Semaglutide

Semaglutide

fungsi
1. Ngurangi bobot ing wong sing nandhang diabetes jinis 2 lan obesitas;
2. Nyurung bobot awak kanthi nyuda napsu lan nyuda asupan panganan;
3. Tambahan kanggo diet lan olahraga kanggo nambah kontrol glikemik ing wong diwasa kanthi diabetes tipe 2;
4. Ngurangi penyakit kardiovaskular;

aplikasi
1. Minangka sarana tambahan kanggo diet lan olah raga, bisa nambah kontrol gula getih pasien diwasa kanthi diabetes tipe 2 (T2DM);
2. Manajemen bobot kronis minangka sarana tambahan kanggo ngurangi diet kalori lan nambah aktivitas fisik;

Tuku Semaglutide Online kanggo Mundhut Bobot kanthi Rega Paling Apik | Biaya murah

Katrangan Babagan Semaglutide
Semaglutide minangka obat antidiabetik sing digunakake kanggo perawatan diabetes tipe 2 lan manajemen bobot jangka panjang. Iki digunakake minangka tambahan kanggo diet lan olahraga kanggo nambah kontrol gula getih ing wong diwasa kanthi diabetes jinis 2.
Somaglutide minangka bentuk dosis tumindak dawa sing dikembangake adhedhasar struktur dhasar liraglutide, sing duwe efek sing luwih apik ing perawatan diabetes jinis 2. Semaglutide minangka analog glukagon tumindak dawa kaya peptida 1 (GLP-1), agonis reseptor GLP-1, sing bisa ngrangsang sekresi insulin, nyuda sekresi glukagon, mbantu diet lan olahraga, nambah kontrol glukosa getih ing pasien diabetes tipe 2 diwasa. , lan duweni efek terapeutik potensial ing diabetes tipe 2 (T2DM).
Panliten paling anyar nuduhake yen somaglutide, sing wis disetujoni kanggo nyuda bobote ing wong diwasa sing lemu utawa kabotan, uga bisa mbantu para remaja ngilangi bobot lan mbantu kesehatan jantung.
Somaglutide bisa nyuda gula getih pasa lan postprandial lan nyuda bobot. Ing wulan Juni 2021, Somaglutide disetujoni dening FDA kanggo manajemen bobot kronis kanggo wong diwasa sing lemu utawa kabotan kanthi paling ora siji penyakit sing ana gandhengane karo bobot, sing menehi tandha manawa Somaglutide dadi obat pertama sing disetujoni kanggo panggunaan kasebut wiwit taun 2014. Aplikasi somaglutide ing manajemen bobot. uga wis disetujoni dening Health Canada.

Presentasi Gambar Produk

Semaglutide

Semaglutide

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)