+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Bubuk Ekstrak Kuda Laut

Bubuk Kuda Laut 10:1 didol/Panyedhiya Ekstrak Hippocampus/Ekstrak Kuda Laut produsen & keuntungan / Seahorse Chinese Medicine.

Kita nyedhiyakake Ekstrak Kuda Laut, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake bubuk Seahorse murni kanggo pelanggan.
We Njamin Quality Kudu Apik, Enquiry kita Entuk Sampel Gratis / Rega.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Seahorse Extract; Ekstrak Hippocampus
Sumber ekstraksi: Kabeh awak dibuwang kanggo hippocampus
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Ningkatake kakebalan.
2. Ngapikake memori.
3. Bisa èfèktif invigorate ginjel lan ngiyataken Yang, lan nambani patients karo kurang ginjel.
4. Bisa èfèktif anti-tuwa, kang sugih ing bahan kimia oxidizing kuwat, kang bisa èfèktif nyegah tuwa.
5. Uga bisa nambani gejala kekirangan fisik lan infertilitas lanang.
6. Anti-kelelahan, bisa nambah kasenengan, nyepetake pemulihan lemes, lan nggawe wong semangat sawise njupuk.

aplikasi
Produk perawatan kesehatan

Deskripsi Serbuk Ekstrak Kuda Laut
Kuda laut minangka organisme laut kanthi nilai nutrisi sing dhuwur banget, ngemot macem-macem asam amino, vitamin, unsur trace, lsp.
Seahorse Powder bisa nambah hormon seks. Pasinaon wis nuduhake yen ekstrak etanol saka hippocampus bisa disuntikake menyang tikus kanggo ndawakake periode estrus tikus wadon, lan bisa njaga uterus lan ovarium, nyuda kemungkinan penyakit uterine lan ovarium. Yen tikus lanang, bisa nambah jumlah sperma tikus lan kelangsungan hidup sperma, ningkatake kesuburan.
Data riset sing padha nuduhake yen ekstrak hippocampal uga bisa ningkatake toleransi hipoksia lan wektu kaslametané, stimulasi otak luwih dawa, lan bisa ningkatake kahanan sing ora becik kayata atrofi thymic, nyegah penyakit getih kayata trombosis arteri, lan nyegah trombosis serebral. Uga duwe efek nyandhet sing luwih apik.
Seahorse Powder ngandhut akèh protein lan asam amino, kang bisa nambah kemampuan ngleksanani awak, ngilangke lemes fisik, cepet replenish energi manungsa, lan nambah lemes karya lan mundhut memori. Bisa digunakake kanggo nambah kesel kerja, mundhut memori, lemes lan pusing, lan uga apik kanggo remaja umur sekolah.
Bubuk Kuda Laut nduweni akeh fungsi lan fungsi. Bisa nyusoni ati lan ginjel awak, nundha tuwa, ningkatake aktivitas sel, ningkatake kemampuan regenerasi sel, lan ningkatake kemampuan kekebalan awak manungsa. Nduwe peran tartamtu ing anti-kanker lan anti-kanker. Nduwe efek nyegah ing sel kanker, lan bisa digunakake ing komponen utama produk perawatan kesehatan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)