+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Timun Laut

Pasokan pabrik rega paling apik Bubuk Ekstrak Timun Laut kanggo kanker & kulit.

Kita nyedhiyakake Ekstrak Timun Laut sing berkualitas, kita minangka pemasok pabrik Ekstrak Timun Laut, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Ekstrak Timun Laut murni.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Holothura (Thymiosycia)arenicola.
Penampilan: Coklat abu-abu nganti bubuk putih
Bahan Aktif: Peptida; Oligopeptida timun laut; Protein
Bagian sing Digunakake: Kabeh bagean

Fungsi utama
1. Proteksi jantung: Efektif ngredhakaké iskemia miokard, nyegah jantung dadakan;
2. Ngilangi kesel: Peserta penting ing transfer rantai elektronik sel kanggo njaga kelangsungan sel;
3. Nguatake sistem kekebalan: antioksidan alami endogen, nyegah pembentukan radikal bebas, mbantu njaga fungsi normal sistem kekebalan lan penuaan;
4. Efek liyane: Mbantu pasien kanker utawa hiperlipidemia kanggo njaga kesehatan.

Deskripsi Ekstrak Timun Laut
Komponen utama ekstrak timun laut yaiku polipeptida timun laut, yaiku peptida oligomer timun laut.
Ekstrak timun laut ngandhut tingkat chondroitin sulfate, komponen utama balung rawan.
Ekstrak Timun Laut minangka bandha nutrisi kanggo awak manungsa, ngemot luwih saka 50 jinis nutrisi, kayata peptida, asam amino, vitamin, kalsium lan macem-macem unsur tilak.
Ekstrak timun laut bisa mbantu nyuda nyeri sendi lan uga ngemot senyawa anti-inflamasi alami.
Ekstrak Timun Laut digunakake ing basa Tionghoa tradisional kanggo nambani sawetara masalah kesehatan, kalebu lemes, impotensi lan nyeri sendi.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)